CD LUGO 3-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J36)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD LUGO 3-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J36)

Derrota a Lugo.

La UE Cornellà, que no va aconseguir acabar amb la negativa dinàmica de resultats, complica les opcions de permanència.

Amb la màxima il·lusió i ambició van afrontar els verds la seva primera visita a l’Anxo Carro, que va començar de la pitjor manera amb un gol als 7 minuts de partit. Per sota en el marcador, l’equip va buscar la reacció i es va instal·lar en camp rival, mereixent el gol abans d’arribar al descans.

L’encert que va faltar en el primer temps va arribar tot just començar la segona meitat; Robert Simón va culminar una bona acció en atac i va empatar el partit, no obstant això, els de Gonzalo Riutort no van ser capaços de gestionar la situació i van encaixar dos gols en tot just cinc minuts. Amb el 3-1 en el marcador, la UEC no es va rendir i va tenir opcions per ficar-se en el partit però va mancar de fortuna en els metres finals.

Una de les notes positives del partit va ser el debut d’un nou futbolista juvenil, Héctor Tejada.

El proper dissabte 18 de maig (19h) la UE Cornellà rebrà la Cultural Leonesa al Palamós-Costa Brava.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Anxo Carro

Competició: Jornada 36 – Primera Federació grup I

Gols:  1-0 (Antonetti, 7’) / 1-1 (Robert Simón, 48’) / 2-1 (Víctor Narro, 51′) /3-1 (Antonetti, 55′)

Àrbitre: Éder Mallo Fernández. Va amonestar els locals Aguza, Bernardo i Jorge, i els visitants José Mas i Andreu.

CD LUGO: Tabuçao, Carlos Julio, Bernardo, Castrín, Aguza, Quintana (Willy, 66′, Jorge 81′), Aranda (Fuentes, 74′), Víctor (Antoñín, 74′), Jozabed, Alberto i Antonetti (Fran Mérida, 66′).

UE CORNELLÀ: Rubén Miño, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz (Gonpi, 60′), Armando Ortiz, Teddy (Tejada, 69′), Clau Mendes (Pedro Soma, 69′), Robert Simón (Kike López, 60′), José Mas (Canario, 60′), Caballero i Eudald.