CANVIS EN EL PRIMER EQUIP FEM 2020/21

Inicio » Notícies » Actualitat » CANVIS EN EL PRIMER EQUIP FEM 2020/21
/ Actualitat, Futbol Femení, Notícies

CANVIS EN EL PRIMER EQUIP FEM 2020/21

José Alberto Tauste serà el nou entrenador.

La Fundació UE Cornellà comunica que Víctor Sambola, fins a aquesta temporada entrenador del Primer Equip, no continuarà al capdavant de la plantilla la propera temporada. Després de diversos anys entrenant en les nostres categories femenines, Sambola passarà a dirigir un equip femení en les categories inferiors del FC Barcelona.

De la mateixa manera, l’entitat comunica que José Alberto Tauste serà el màxim responsable del Primer Equip FEM la temporada 2020/21. Després dels seus inicis al Vilanova CF, Tauste ha estat 4 temporades consecutives al FC Barcelona com a tècnic en categoria aleví i juvenil, aconseguint títols de lliga i Copa Catalunya.

Des de la Fundació UEC, agraïm a Víctor Sambola tot el seu esforç i dedicació i li desitgem molta sort en els seus pròxims reptes esportius. A més, aprofitem per donar la benvinguda a José Alberto Tauste i desitjar-li molta sort i èxits.

DECLARACIONS

JOSÉ ALBERTO TAUSTE: “Tenia ganes de tornar al futbol femení com a entrenador. Félix em va comentar el projecte i em va agradar. En tot moment hi ha hagut enteniment i bona sintonia. Ja estem preparant la nova temporada. Moltes ganes i il·lusió.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs