BRILLANT VICTÒRIA ABANS DE L’ATURADA NADALENCA (3-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » BRILLANT VICTÒRIA ABANS DE L’ATURADA NADALENCA (3-1)

La UE Cornellà ha estat superior al CD Ebro i ha sumat 3 punts que li acosten al playoff.
Després d’encaixar un gol d’hora, els homes de Xavi Calm han estat clarament superiors i han superat al conjunt aragonès en un dia en què s’ha recordat a Ricky, fundador del grup d’animació de la UE Cornellà mort fa 2 anys.

Després d’uns primers minuts en els quals el Cornellà ha portat perill a l’àrea rival amb dos serveis de cantonada, l’Ebro s’ha avançat en el marcador als 12 minuts després d’una rematada de Teo des de l’interior de l’àrea.

Però els de Xavi Calm han reaccionat ràpid i han aconseguit empatar. Servei de banda de Ricard, pentinada de Goldar i rematada de Borja des del segon pal per a fer l’1-1. A partir d’aquí, els verds s’han mostrat superiors i han continuat aproximant-se a l’àrea defensada per Salva. Una altra vegada Borja, després d’una passada de Manu Torres, ha estat prop de marcar el segon però la seva rematada ha sortit fregant el travesser.

I en el minut 33, una nova jugada assajada ha originat el segon gol. Servei de cantonada llançat per Agus Medina i rematada de cap de David Goldar al fons de la xarxa. Poc abans del descans, el propi Agus Medina ha pogut ampliar l’avantatge en el marcador amb un llançament de falta que ha sortit lleugerament per sobre de la porteria.

En el segon acte, els verds han continuat generant ocasions sobre l’àrea arlequinada; als pocs minuts de començar, han pogut marcar el tercer en una nova acció assajada.

Poc després, ha arribat pràcticament la sentència. En el 67′, Manu Torres ha superat a Salva rematant de cap i ha establert el 3 a 1 en el Nou Municipal. El domini era pràcticament total i Borja, tot seguit, ha pogut ampliar el resultat amb una rematada acrobàtica que ha marxat prop del pal.

Els minuts finals han estat de lluita i intensitat però el Cornellà, com és habitual des de fa setmanes a casa, ha sabut gestionar molt bé la situació per a amarrar el triomf.

3 punts més, setena victòria de la temporada, i cinquena en el Nou Municipal, que permeten a l’equip anar-se a l’aturada nadalenca amb grans sensacions i a tocar de la zona de playoff.

El pròxim partit del Primer Equip serà després de l’aturada nadalenca davant el CD Teruel (dilluns 7/1, 16:30h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 3-1 CD Ebro

Gols: 0-1 (Teo, 12′) / 1-1 (Borja, 19′) / 2-1 (Goldar, 33′) / 3-1 (Manu Torres, 67′)

Àrbitre: José David Martínez Montalbán. Ha amonestat al local Manu Torres i al visitant Lucca Ferrone,

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé (Jaume, 87′), Esteve (Miguel, 90′),  Agus Medina i Ricard (Héctor Camps, 79′).

EBRO: Salva, Teo (Dani, 53′), Luca Ferrone, Michele, Jon Ander (Mainz, 38′), Gerrit, Víctor, Sandro (Kever, 72′), Raúl, Sergio Cortés i Tiago.

XAVI CALM“Sabíem que anava a ser un partit en el qual l’estratègia seria important i així ha estat. L’equip sempre dóna la millor versió i els jugadors competeixen i ho donen tot. Ara, estem encertant més en l’àrea rival que és el que dóna els punts. Ens anem de vacances contents per haver-li oferit una nova victòria a l’afició”