BRILLANT RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA (2-3)

Inicio » Notícies » Actualitat » BRILLANT RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA (2-3)

Remuntada antològica dels verds davant el CE L’Hospitalet.

La UE Cornellà es creix davant l’adversitat i aconsegueix posar fi a una negativa dinàmica marcant tres gols en la segona meitat per obtenir 3 PUNTS D’OR.

Mal inici amb el gol del local Joel Jorquera. En una de les primeres accions del partit, i després d’una clara oportunitat de Pol Moreno que ha marxat per sobre del travesser, l’Hospi s’ha avançat en el marcador.

En els minuts posteriors, el Cornellà ha pressionat alt i ha tingut un parell d’aproximacions sobre l’àrea defensada per Aliaga mitjançant un Víctor Fernández molt elèctric durant el primer temps, no obstant això, en una desafortunada acció en defensa, Salinas ha situat el 2-0 just abans del descans.

En la segona part, gir radical de guió. Tot i que els de Jonathan Risueño han estat molt a prop d’ampliar l’avantatge, els verds han començat a insistir en camp rival. Així ha estat com Pol Moreno, en el 57′, ha rematat un perfecte centre d’Agus Medina per reduir distàncies (2-1).

Poc després, els locals s’han quedat amb un efectiu menys, situació que ha sabut aprofitar el Cornellà per igualar el partit gràcies a la definició del “capi”, Eloy Gila. A partir d’aquí, domini i obstinació dels homes de Guillermo Fdez. Romo, que han completat la magistral remuntada amb un excel·lent tret ajustat d’Agus Medina al minut 88 de partit, deslligant la bogeria de tota l’expedició UEC.

This is Cornellà. Seguim.

La setmana vinent, doble partit. Dimecres 17 visitarem al FC Andorra en el partit pendent de la 14a jornada de lliga (18h) i diumenge 21 de febrer, nova jornada de competició davant el Lleida Esportiu al Nou Municipal (18:30h).

Estadi: Estadi Mpal. de L’Hospitalet

Resultat: CE L’Hospitalet 2-3 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Jorquera, 2′) / 2-0 (Salinas, 44′) / 2-1 (Pol Moreno, 57′) / 2-2 (Eloy Gila, 64′) / 2-3 (Agus Medina, 87′)

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat els locals Parera i Alex Felip, i el visitant Àlex Pla. A més, ha expulsat el local Martí Soler.

CE L’HOSPITALET: Aliaga, Reina, Parera, Gómez, Martí Soler, Canario (Christian Alfonso, 65′), Salinas (Sergio Juste, 62′), Carmona, Diego (Jordi Cano, 78′), Jorquera (Alex Felip, 62′) i Eudald.

UE CORNELLÀ: Juanma, Estellés, Dorca, Kevin Presa (Àlex Pla, 72′), Eloy (Gonzalo, 84′), Guzmán (Álex Serrano, 27′), Pablo (Max, 84′), Pol, Borja, Agus i Víctor (Ontiveros, 84′).