AMB VIDA FINS A L’ÚLTIMA JORNADA (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » AMB VIDA FINS A L’ÚLTIMA JORNADA (2-0)

Els verds es mantenen amb opcions de salvació gràcies al triomf contra l’Alcoyano.

Haurà de ser al més pur estil UEC, però la Unió Esportiva Cornellà, gràcies a la victòria contra el CD Alcoyano, es manté amb esperances de salvació mancant un partit per posar punt i final a la temporada 2021-2022.

L’inici de partit va estar marcat pels avisos, en forma d’ocasions, del conjunt visitant. Fins a dues ocasions, en els primers deu minuts, va poder avançar-se el conjunt de Vicente Parras. Superat aquest tram inicial, la intensitat i la força es van apoderar d’un partit que va arribar sense gols al temps de descans.

En la segona meitat, Gonzalo Riutort va modificar l’esquema dels verds i li va funcionar a la perfecció. Davant un rival que amb prou feines van concedir en la seva àrea, el Cornellà va aconseguir obrir la llauna gràcies a una rematada de Nana, que va arribar des de segona línia. Un gol que va deslligar la bogeria al Nou Municipal i va espantar els nervis. I pocs minuts després, Dorca va caçar una pilota dins l’àrea i no va perdonar per situar el segon i definitiu 2 a 0.

Una victòria que, acompanyada de la resta de resultats, permeten al Cornellà mantenir-se amb opcions de permanència mancant una jornada de Primera RFEF Footters.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà a l’Estadi de Castalia per enfrontar-se el CD Castellón, en el partit corresponent a la 38a jornada i última de lliga (dissabte 28 de maig, 18:30h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 CD Alcoyano

Gols: 1-0 (Nana, 68′) / 2-0 (Dorca, 75′)

Àrbitre: Gorka Etayo Herrera. Va amonestar els locals Nana i Andreu, i els visitants Lillo i Imanol.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu (Dorca, 63′), Chiki, Jairo (Víctor, 45′), Kike López, Zalaya, Gil (Mancuso, 80′), Nana (Carlos, 90′), Borja, Albizua i Gonpi (Pipo, 63′).

CD ALCOYANO: José Juan, Lillo (Francés, 85′), Primi, Raúl, Carbonell (Ángel López, 69′), Imanol, Andy, Toni Abad (Antón, 69′), Dani Vega (Víctor, 73′), Mourad (Luis Castillo, 85′) i Gabarre.

GONZALO RIUTORT“Importància màxima a la victòria. En cas de no guanyar, estaríem fora. Ho hem tornat a fer i ens mantenim vius de cara a l’última jornada. Veient la resta de resultats, hi ha diversos equips implicats en aquesta lluita per la permanència. Contra l’Alcoyano ens ha costat molt pel seu perfil i per la seva bona adaptació al terreny. Content amb el treball i l’esperit de l’equip. Ara toca preparar l’última final de la temporada a Castellón.”