AMB OPCIONS FINS AL FINAL (3-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » AMB OPCIONS FINS AL FINAL (3-2)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Una mala primera meitat condemna l’equip a Algeciras.

La UE Cornellà ha perdut en el primer desplaçament de la segona volta davant l’Algeciras. Malgrat encaixar tres gols en pràcticament mitja hora, els de Raúl Casañ han buscat la reacció i han tingut opcions fins al final.

Després d’un inici mogut i amb alternatives, Pipo ha tingut una oportunitat en l’àrea rival que no ha pogut aprofitar. A partir d’aquí, els locals s’han mostrat superiors i han situat el 3-0 en el marcador, amb hattrick de Roni. Però abans d’arribar al descans, Gonpi ha culminat un bon atac dels verds i ha mantingut amb vida l’equip.

En la segona meitat, els de Raúl Casañ han merescut més. Gil, tot just arrencar, ha tingut una bona oportunitat i poc després, Pipo ha pogut marcar en un altre acostament de perill que ha refusat la defensa local a córner. Amb el pas dels minuts, els canvis han donat poder ofensiu i el Cornellà ha anat a més. D’aquesta manera, en l’afegit, ha arribat el gol de Chiki després d’una bona centrada de Dorca. Per desgràcia, no ha quedat temps per a més i els 3 punts s’han quedat a l’estadi local.

El proper diumenge a les 12h, la UE Cornellà rebrà el Linares Deportivo en la 21a jornada de Primera RFEF Footters.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nuevo Mirador

Resultat: Algeciras CF 3-2 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Roni, 10′) / 2-0 (Roni, 19′) / 3-0 (Roni, 34′) / 3-1 (Gonpi, 38′) / 3-2 (Chiki, 90+’)

Àrbitre: Antonio Alberola Rojas. Ha amonestat els locals Juan Serrano i Leiva, i els visitants Pipo, Mancuso i Zalaya.

ALGECIRAS CF: Iván Crespo, Mariano (Robin, 74′), Borja, Roni (Campaña, 90+’), Álvaro Romero, Tomás, Iván (Pepe Mena, 58′), Ferni, Nico, Juan Serrano (Leiva, 74′) i Natera (Peris, 90+’).

UE CORNELLÀ: Lucas, Rulo, Mancuso (Carlos, 86′), Chiki, Kike López, Zalaya, Gil Muntadas (Moha, 72′), Nana (Dorca, 58′), Borja, Gonpi (Gorriti, 86′) i Pipo.

RAÚL CASAÑ: “Hem tornat a encaixar ràpid, igual que contra l’UCAM Murcia, i això condiciona molt. Cal aprendre dels errors. El rival ha dominat la primera meitat però nosaltres hem merescut més a la segona.”