ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’EMPRESA COMPRALAENTRADA

Inicio » Notícies » Actualitat » ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’EMPRESA COMPRALAENTRADA
/ Actualitat, Notícies

ACORD ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’EMPRESA COMPRALAENTRADA

La UEC estrena així la seva nova plataforma online d’abonaments i venda de ticketing.

La Unió Esportiva Cornellà i Compralaentrada han segellat recentment un acord de col·laboració pel qual la nostra entitat podrà vendre entrades per als partits i oferirà la digitalització dels carnets d’abonats.

L’empresa Compralaentrada ha desenvolupat una plataforma per a abonats i aficionats de la UE Cornellà, que podran comprar entrades per als partits que es disputin durant la temporada a Primera RFEF i tindran el seu carnet de manera digital.

Amb aquest acord, la UE Cornellà oferirà els carnets d’abonats 2021-2022 digitalment. De manera senzilla i ràpida, els abonats podran accedir als partits al Nou Municipal de Cornellà ensenyant el codi QR, a través del telèfon, corresponent al seu número d’abonament.

A més, els abonats que desitgin tenir el seu carnet de manera física com en anteriors temporades hauran de sol·licitar-lo en les oficines del club; el preu serà de 2€ i el rebran en un termini de 10 dies des del moment en que es sol·liciti.

*Si per motius logístics no s’ha fet lliurament del carnet físic i l’abonat està al corrent de pagament, podrà accedir al Nou Municipal mostrant el DNI.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs