ACOMIADEM L’ANY EN UN ESCENARI IMMILLORABLE

Inicio » Notícies » Actualitat » ACOMIADEM L’ANY EN UN ESCENARI IMMILLORABLE
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

ACOMIADEM L’ANY EN UN ESCENARI IMMILLORABLE

La UE Cornellà posarà punt i final al 2019 visitant el CD Castellón.

Els homes de Guillermo Fdz. Rom es desplaçaran a terres valencianes per enfrontar-se al CD Castellón en un escenari especial i amb un ambient únic. Els verds es situen setens amb 27 punts.

L’equip ha sabut aprofitar a la perfecció els dos partits consecutius a casa. Les victòries davant Sabadell i Lleida li han aproximat a la zona noble de la taula. Ara, i després de l’eliminació en Copa del Rey, el Cornellà es centrarà única i exclusivament en la Segona B. Per finalitzar l’any, visita un camp on, en lliga, encara cap equip ha aconseguit guanyar i tan sols tres han puntuat.

El conjunt d’Óscar Cano està vivint una molt bona temporada i, des del principi, es troba instal·lat en la part alta. A diferència de la passada campanya, que va ser d’autèntic sofriment, el Castellón està demostrant que vol tornar al futbol professional i, de la mà de la seva afició, està fent de Castalia una fortalesa inexpugnable.

CD Castellón i UE Cornellà, a Segona Divisió B, s’han enfrontat una vegada a Castalia:

Temporada 18/19: Castellón 0-0 UEC

SEGUIMENT

El duel entre Castellón i Cornellà es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 22 de desembre a les 17h a l’Estadi Municipal de Castalia i serà dirigit pel col·legiat Jorge Díaz Escudero (Comitè Territorial Murcià).

ZONA MIXTA

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Són bons, juguen bé i l’escenari tan especial que és Castalia ens ha d’ajudar més si cap per augmentar les nostres prestacions de joc. La major i alhora millor dinàmica que ha de tenir l’equip és la de ser competent en cada partit. Donar-li a això una valoració amb punts seriosa l’idoni. Poder fer-ho el diumenge seria una magnífica raó per acabar l’any de la millor forma possible.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs