ABDE DAMAR: DEBUT COM A TITULAR A SEGONA B EN UN PARTIT CRUCIAL

Inicio » Notícies » Actualitat » ABDE DAMAR: DEBUT COM A TITULAR A SEGONA B EN UN PARTIT CRUCIAL
/ Actualitat, Notícies

ABDE DAMAR: DEBUT COM A TITULAR A SEGONA B EN UN PARTIT CRUCIAL

A més del davanter del Juvenil A, altres 10 juvenils han debutat amb el Primer Equip.

La temporada 2018/2019 està molt a prop d’arribar a la seva fi i, de nou, la Unió Esportiva Cornellà ha deixat veure la importància que té el futbol base. Sense anar més lluny, i després d’una excel·lent campanya, el juvenil Abde va debutar ahir com a titular a Segona B vestint la verda al camp del CD Ebro i disputant els 90 minuts. Però el d’Abde no és un cas aïllat. Gerard Fernández “Peque”, també sap el que és jugar a Segona B; va disputar uns minuts en el partit davant el Villarreal B de la primera volta al Nou Municipal.

El gran treball realitzat al nostre futbol base, ha permès el debut de fins a 11 futbolistes en etapa juvenil amb el Primer Equip en competició oficial aquest curs.

Amb la Copa Federació, 8 jugadors s’han estrenat: Manso, Ot, Domingo, Sola, Sánchez, Carlos García, Uri Pérez i Blasco; 3 van jugar i van marcar: Miguel Fernández (vs Teruel anada i Poblense anada), Peque (vs Teruel tornada) i Abde (doblet vs Poblense tornada). A més, el porter Oriol Martí va completar una convocatòria.

Tot aquest treball de formació és el reflex del que és actualment la UE Cornellà. 5 jugadors de la primera plantilla: Ramón Juan, Roman, Ricard, Pep i Carlos Gilbert, a més d’Ignasi i Juan Fernández (que han estat a l’equip fins al mercat d’hivern), s’han format al nostre futbol base i fins i tot han arribat a coincidir junts en diferents etapes.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs