A PER MÉS

Inicio » Notícies » Actualitat » A PER MÉS
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

A PER MÉS

La UE Cornellà rebrà al CE L’Hospitalet per tancar la jornada.

Amb el descans en la jornada 4 i el triomf davant l’Olot, en el duel pendent de la jornada 1, la UE Cornellà es posa al dia per rebre al CE L’Hospitalet en la cinquena data de campionat. Els verds arriben amb la moral alta i en bones condicions per afrontar el tercer partit consecutiu al Nou Municipal.

Conscients de la dificultat de cada enfrontament a Segona B, els de Fernández Romo volen mantenir la línia de treball i regularitat dels últims partits per continuar creixent com a grup i obtenir resultats que els acostin a la part alta de la classificació.

EL RIVAL

El CE L’Hospitalet, acabat d’ascendir de Tercera Divisió, és l’actual primer classificat del Subgrup A. Encara sense descansar, els de Jonathan Risueño també vénen de recuperar un partit pendent aquesta setmana, enfront del Llagostera.

Després d’aconseguir l’ascens de categoria i alçar-se amb el títol de campió de Copa Catalunya, l’Hospi torna a la categoria de bronze tres temporades després.

En l’últim partit de lliga entre tots dos al Nou Municipal (temporada 2016/17), els verds es van imposar per 2-0, amb gols d’Enric Gallego i Pep Caballé.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i L’Hospitalet es podrà seguir en directe a través del canal Esport 3 i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà diumenge -15 de novembre- a les 17h al Nou Municipal de Cornellà (PORTA TANCADA) i serà dirigit pel col·legiat Borja Martínez García (Comitè de La Rioja).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “El gol és una conseqüència de tots. Hi ha un individu final que és qui fica el gol però perquè passi això, cal portar la pilota a aquests últims espais, de la millor manera possible i això forma part del desenvolupament de tots. Sempre està bé que marquin els davanters, perquè al final ells senten que viuen del gol. Però això és un ego individual que està per sota de tota la resta, dins d’aquest sentiment col·lectiu pel qual juguem.”

“Cada partit té unes circumstàncies pròpies, són contextos diferents. La nostra obligació és preparar-nos tan bé com sigui possible per generar totes les situacions en les quals puguem imposar-nos al nostre rival.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs