A CERTIFICAR L’ACCÉS A VUITENS

Inicio » Notícies » Actualitat » A CERTIFICAR L’ACCÉS A VUITENS
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

El Primer Equip es desplaça a Teruel per jugar la tornada dels 1/16 final de Copa Federació.

La UE Cornellà disputarà demà a l’Estadi Pinilla el partit de tornada dels setzens de final de la Copa Federació davant el CD Teruel. Fa 15 dies, i després d’uns 90 minuts molt complets, els verds van vèncer 4-1 i van aconseguir un bon avantatge.

Després d’una molt bona dinàmica en lliga, en la qual l’equip ha guanyat 3 dels últims 4 partits disputats, els homes de Xavi Calm tenen clar que volen arribar el més lluny possible en aquesta competició. Actualment, i a 4 dies de rebre al segon classificat de Segona Divisió B, el Cornellà es troba en el cinquè lloc de la taula amb 22 punts, a 5 del playoff.

El rival, el CD Teruel, després de la derrota en la duel d’anada en el Nou Municipal, ha sumat un empat i una derrota en lliga. Situats en zona de descens, els de Daniel Aso necessiten una injecció de moral i un resultat positiu per sortir de la irregular dinàmica en la que es troben.

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Manucho, Sergio, Gaspar i Monterde (lesionats) ni amb Manu Torres, Goldar, Borja, Pere, Fall, Agus Medina i Eloy Gila (decisió tècnica).

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -dijous- 6 de desembre a les 12:30 hores a l’Estadi Pinilla i serà dirigit pel col·legiat David Ferrer Collado (Comitè Territorial Aragonés).

XAVI CALM: ”La eliminatòria dura 180 minuts i ens queden 90. L’objectiu, l’únic que tenim, és guanyar el partit. Hi ha jugadors que porten molts minuts acumulats i hi ha altres jugadors que no i mereixen jugar igual que els altres. No anem amb cap tipus de confiança, volem passar l’eliminatòria”