A CERTIFICAR L’ACCÉS A SEMIFINALS

Inicio » Notícies » Actualitat » A CERTIFICAR L’ACCÉS A SEMIFINALS
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

A CERTIFICAR L’ACCÉS A SEMIFINALS

El Primer Equip rebrà al Pontevedra CF en la volta dels quarts de final de la Copa Federació.

La UE Cornellà disputarà demà al Nou Municipal el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Federació. Amb el 0-1 de l’anada favorable al conjunt de Xavi Calm, els verds buscaran certificar l’accés a semifinals amb un nou triomf a casa.

Malgrat acumular dues jornades sense guanyar, l’equip manté la tercera posició en lliga i es centra en el partit de Copa abans de posar totes les forces necessàries per a l’important compromís de lliga del pròxim dissabte al camp de l’Hèrcules CF.

El Pontevedra CF, que continua en plena lluita per entrar en la zona de playoff d’ascens en el grup I de Segona B, buscarà donar-li la volta a l’eliminatòria i superar al Cornellà per ficar-se en les semifinals del torneig.

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb: Borja, Pere, Xiker, Fall, Uche, Eloy Gila i AgusMedina.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -dimecres- 13 de gener a les 20.15 hores en el Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat català Víctor Manuel Sánchez Rico.

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”Afrontem el partit amb moltes ganes de guanyar-lo per continuar avançant en la competició. Tenir el resultat a favor de l’anada és positiu però no et garanteix res. Haurem de treballar i competir molt bé per poder superar al rival”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs