4 FUTBOLISTES #madeInCornellà DEBUTEN EN LA COMPETICIÓ JUVENIL MÉS PRESTIGIOSA

Inicio » Notícies » Actualitat » 4 FUTBOLISTES #madeInCornellà DEBUTEN EN LA COMPETICIÓ JUVENIL MÉS PRESTIGIOSA
/ Actualitat, Notícies

4 FUTBOLISTES #madeInCornellà DEBUTEN EN LA COMPETICIÓ JUVENIL MÉS PRESTIGIOSA

La UEFA Youth League s’obre pas entre els nostres futbolistes.

La UE Cornellà continua formant talent. I un bon exemple estan sent els futbolistes que fitxen per pedreres professionals per continuar desenvolupant i expandint la seva capacitat futbolística. Sens dubte, jornada històrica per a la nostra entitat. Fa uns anys, Aitor Cantalapiedra i Alex Carbonell, ara futbolistes professionals, ja van disputar aquesta competició.

Gerard Fernández “Peque”, fitxat recentment pel FC Barcelona després de molts anys de formació al nostre futbol base, va debutar ahir com a titular en la UEFA Youth League en el camp del Borussia Dortmund.

En el mateix partit Uri Soldevila, futbolista de la UE Cornellà de l’etapa Infantil a Juvenil, també es va estrenar en aquesta competició.

A més, David Ruíz, que va militar al Cornellà en el cicle Infantil, va disputar els 90 minuts amb la samarreta del València en el partit davant el Chelsea que van acabar empatant els “ché” en el tram final.

Finalment, el davanter de l’Atlético de Madrid Marc Tenas, ha debutat a la UYL contra la Juventus. El futbolista, va formar part de la UE Cornellà els dos anys de Cadet.

Sens dubte, totes aquestes joves promeses tenen l’objectiu d’alçar-se amb el títol de campió de la UEFA Youth League com van fer en el seu moment els ex-Cornellà Juan Fernández, Kike Saverio i Roman Tugarinov.


FOTO: FC Barcelona

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs