3 JUVENILS DEBUTEN AMB EL PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » 3 JUVENILS DEBUTEN AMB EL PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

3 JUVENILS DEBUTEN AMB EL PRIMER EQUIP

El futbol base continua de la mà del Primer Equip.

En el partit amistós davant la Selecció Catalana Amateur CatUEFA van debutar 3 jugadors juvenils de la UE Cornellà.

La temporada passada, en el partit de tornada de l’eliminatòria corresponent als 1/16 de final de la Copa Federació davant el CD Teruel, Ot Serrano va debutar disputant els 120 minuts (90′ + pròrroga). D’altra banda, Javi López-Pinto i Iván Torreblanca també saben el que és jugar amb la primera plantilla. Ho van fer fa uns mesos en Copa Catalunya i pretemporada, respectivament.

Ahir, en el duel de preparació davant la CatUEFA disputat al CAR de Sant Cugat, Fernández Romo va donar l’oportunitat a 3 nous futbolistes de categoria juvenil: Sergio Paz, Valter Pereira i Gerard Martín. Tant el defensa Sergio Paz com els jugadors de perfil ofensiu Valter i Gerard, van disputar la segona meitat del partit que va acabar en taules (1-1). Javi López-Pinto i Iván Torreblanca també van disputar el segon acte mentre que Ot va entrar al terreny de joc faltant 15′ per al final.

Amb el debut d’aquests 3 jugadors, la UE Cornellà continua mostrant plena confiança en el seu futbol base, donant oportunitat a futbolistes en ple procés de formació amb el primer equip de la Unió Esportiva Cornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs