#1rEquip | L’ESTRATÈGIA MARCA LA DIFERÈNCIA

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » #1rEquip | L’ESTRATÈGIA MARCA LA DIFERÈNCIA
/ Actualitat Primer Equip

#1rEquip | L’ESTRATÈGIA MARCA LA DIFERÈNCIA

11 dels 36 gols de l’equip han estat conseqüència de jugades a pilota parada

Aquest curs hi ha un símptoma de millora evident respecte a la temporada passada: l’efectivitat en les jugades d’estratègia. Jordi Roger i el cos tècnic són conscients que la temporada passada no es va acabar traient el rendiment necessari a aquest tipus d’accions, ja que l’equip va anotar 16 dels 50 gols en accions a pilota aturada. Si es resten als 7 aconseguits des del punt de penal, només 9 van ser en jugades d’estratègia. Tan sols nou dianes en accions d’aquest tipus en un total 42 partits oficials (38 de lliga, 1 de Copa Catalunya i 3 de Copa del Rei).

Aquesta temporada 2017/2018, l’equip ja ha millorat aquest registre en relació al curs passat, ja que en els 22 partits disputats fins a la data (15 de lliga, 5 de Copa Catalunya i 2 de Copa RFEF), s’han sumat un total de 11 gols a pilota parada (cap des del punt de penal). La pissarra funciona i en una categoria tan igualada com la Segona B, on els petits detalls poden marcar la diferència, cal obtenir el màxim rèdit possible d’aquestes accions. 7 de les 11 dianes han estat en la competició domèstica. La resta han estat 3 a Copa Catalunya i 1 en Copa RFEF.

El bon estat de forma del capità, màxim golejador de l’equip, de la categoria i també de la Copa Catalunya -juntament amb Sascha Andreu-, Enric Gallego, és clau en aquests números ja que 5 dels 11 gols han estat obra d’ell. La resta d’autors són: Fito Miranda, Valentí, Marc Caballé, Ricard Pujol, Édgar González i Sascha Andreu.

D’aquestes dades també es pot extreure una altra conclusió i és la millora de l’efectivitat de l’equip de cara a porteria, ja que la mitjana de gols de la passada campanya va acabar sent de 1’19 gols per partit, mentre que la d’aquest curs està per sobre. A dia d’avui és la següent: 1’64 gols anotats per partit.

La clau d’aquesta millora és, sens dubte, el treball i la constància tant del cos tècnic en preparar noves formes de penetrar les defenses contràries, com la dels jugadors en esforçar-se al màxim en cada entrenament per, posteriorment, fer-ho en els partits.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs