CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 2-4 FP JUPITER

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 2-4 FP JUPITER
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Superades per l’efectivitat visitant.

El Primer Equip FEM va tornar a acusar la falta d’encert en els metres finals i va perdre una bona oportunitat d’allunyar-se d’un rival directe.

En la primera part, l’equip no va deixar jugar el seu rival i d’aquesta manera va aconseguir avançar-se en el marcador a pocs minuts del descans gràcies a la diana de Vanessa.

En la segona meitat, i pràcticament en dos minuts, les visitants li van donar la volta al marcador, no obstant això, va aparèixer Alicia per situar la igualada. A partir d’aquí, i amb el resultat de 2 a 2, la FP Jupiter va ser més eficaç en àrea rival i va marcar dos gols en els últims minuts de partit per sentenciar de manera definitiva.

El proper cap de setmana, la Fundació UEC visitarà l’AEM.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 2-4 FP Jupiter

Àrbitre: Marc Riera Muñoz. Va amonestar a la local Alicia i a les visitants Paula, Esther, Estefania, i Sandra.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Nuria, Alicia, Daniela, Isa, Alba, Tania, Judith, Ana i Marta.

FP JUPITER: Cintia, Esther, Nuria, Cristina, Sara, Andrea, Sheila, Ariadna, Paula, Gemma i Claudia.

VÍCTOR SAMBOLA: “Partit on sabíem el que ens jugàvem. Vam tenir la pilota tota la primera part sense acabar les oportunitats. En la segona, la fatiga ens va passar una mala passada, sumat a l’encert d’elles. Un pal dur per tots on només cal solucionar-lo amb més treball.”