UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA (JORNADA 19)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA (JORNADA 19)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA (JORNADA 19)

El primer de l’any a l’RCDE Stadium arriba en bon moment.

La Unió Esportiva Cornellà rebrà al Nàstic de Tarragona en el primer partit del 2023 com a local i últim de la primera volta de lliga. Els verds, que van estrenar l’any sumant 3 punts de vital importància al camp del CD Calahorra, estan decidits a donar-li continuïtat a aquest bon moment de forma, també avalat per la victòria abans de l’aturada nadalenca davant el CD Numancia.

Il·lusionats i, sobretot, conscienciats amb tot el que està per venir, els homes de Gonzalo Riutort saben de la importància que té cada partit i cada punt a Primera Federació.

Actualment, tretzè amb 24 punts, la UEC es troba 3 punts per sobre de la zona de descens i a 4 punts dels llocs de playoff d’ascens.

Per part seva, el Nàstic de Tarragona va perdre l’última jornada, després de caure davant l’Atlético Baleares, l’oportunitat d’accedir als llocs de playoff. Però el conjunt de Raül Agné, novament aconseguint un bloc competitiu i ambiciós, arriba a Cornellà amb les ganes d’aconseguir la victòria, que se li ha resistit en les dues últimes jornades.

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Dissabte 14 de gener, 19h. RCDE Stadium.
  • Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV, pel canal Esport 3 i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #CornellàNàstic. 
  • Venda d’entrades: CLICK AQUÍ.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs