UE CORNELLÀ – CF LA NUCÍA (JORNADA 9)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ – CF LA NUCÍA (JORNADA 9)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

UE CORNELLÀ – CF LA NUCÍA (JORNADA 9)

Duel de màxima atenció.

La Unió Esportiva Cornellà s’encarregarà de tancar la novena jornada del grup II de Primera Federació a l’RCDE Stadium davant el CF La Nucía. Sens dubte, un partit que arriba en el millor moment de la temporada pel conjunt de Gonzalo Riutort, que continua escrivint pàgines en la història del club amb uns registres dignes d’admirar; 13 punts de 15 possibles o, més ben dit, quatre victòries en els últims cinc partits. Aquest és el balanç d’un Cornellà que vol mantenir aquesta excel·lent dinàmica i superar un perillós rival que arriba necessitat de punts

Per part seva, el CF La Nucía es troba en l’últim lloc de la classificació i únicament ha aconseguit una victòria en vuit partits disputats; va ser en la primera jornada, a domicili, davant el Bilbao Athletic. A partir d’aquí, quatre empats i tres derrotes han marcat aquest tram inicial de competició per als de César Ferrando, que buscarà una immediata reacció a Cornellà.

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Diumenge 23 d’octubre, 20h. RCDE Stadium.
  • Àrbitre: Sergio Usón Rosel.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #CornellàLaNucía. 
  • Venda d’entrades: CLICK AQUÍ.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs