UE CORNELLÀ 0-2 BARÇA ATLÈTIC (CRÒNICA J14)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 0-2 BARÇA ATLÈTIC (CRÒNICA J14)

Derrota al Palamós-Costa Brava.

La UE Cornellà ha caigut per segona vegada aquesta temporada al Palamós-Costa Brava en un partit marcat per dues accions, una en el primer temps i una altra en el segon, que han estat determinants.

La primera meitat ha transcorregut de menys a més. Després d’uns compassos inicials igualats i amb escasses accions de perill en totes dues àrees, ha estat el filial blaugrana qui ha estat molt a prop d’obrir la llauna amb una clara acció d’Angel Alarcón que no ha vist porteria. I acte seguit, la rèplica del Cornellà; bona internada d’Eudald per banda i centrada a l’àrea que no ha trobat rematador. Uns minuts després, ja encarant la recta final del primer temps, l’àrbitre ha assenyalat el punt de penal i Moha Aiman ha situat el 0-1.

En la represa, l’equip ha buscat la reacció però no ha trobat la manera de generar perill sobre a l’àrea de Marc Vidal, no obstant això, el Barça Atlètic ha encarrilat el partit faltant 15 minuts per al final aprofitant una errada en la sortida de pilota del Cornellà.

Amb aquesta derrota, els verds es mantenen amb 17 punts en la classificació.

El proper dissabte 2 de desembre, a les 18h, la UE Cornellà tornarà a jugar al Palamós-Costa Brava contra el Rayo Majadahonda.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Palamós-Costa Brava

Competició: Jornada 14 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Moha, 41′ p.) / 0-2 (Pau Víctor, 75′)

Àrbitre: Álvaro Cánovas García-Villarrubia. Ha amonestat els locals Eudald i Adam, i els visitants Moha i Aleix Garrido.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz (Adam, 72′), José Mas, Caballero, Eudald, Kike Ríos (Gorriti, 81′), Gonpi (Canario, 63′), Marc Tenas (Mamor, 63′) i Luisao (Kike López, 72′)

BARÇA ATLÈTIC: Marc, Gerard, Mbacke, Sergi Domínguez (Pocho, 78′), Alarcón (Percan, 71′), Moha, Aleix (Cristo, 87′), Cuéllar (Joan Anaya, 78′), Mikayil, Pau i Unai.