Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

4-5 de maig.

CE Mercantil 0-5 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 30)

Partit molt complet i victòria en l’última jornada de lliga que permet segellar la permanència en la categoria. Els gols, obra de Julià (x2), Tejada i Joan (x2). L’equip finalitza la temporada en l’onzena posició de la taula.

Juvenil B 2-1 CF Lloret (Lliga Nacional, jornada 28)

Els verds van aconseguir un triomf molt important en el temps afegit davant un rival ja descendit. L’equip es va avançar en els compassos inicials mitjançant Izan i va estar tot el partit per davant en el marcador, fins que en el 90′ van igualar els visitants des del punt de penal. Tot seguit, la reacció del conjunt de Pau Morral no es va fer esperar i va marcar el segon i definitiu 2 a 1 mitjançant Ian. Diumenge vinent, l’equip visitarà la UE Figueres.

CF Can Vidalet 0-0 Juvenil C (Preferent, jornada 28)

Els verds van sumar un punt en un partit molt seriós. La solidesa defensiva i la falta d’encert en els metres finals va fer que el marcador no es mogués. El proper dissabte, l’equip rebrà la Fundació Base Reus.

Cadet A 3-1 CD Sant Gabriel (Divisió d’Honor, jornada 28)

L’equip va dominar el seu partit de principi a fi davant un exigent rival i va aconseguir els 3 punts. Els gols, obra d’Abdel, Aran i Sánchez. Diumenge vinent, l’equip rebrà el Vic Riuprimer.

Cadet B 2-2 CD La Floresta (Preferent, jornada 28)

Encara amb el partit pendent contra el Nàstic de Tarragona, que es disputarà aquesta tarda al Nou Municipal, els verds venen de sumar un punt en els minuts finals davant un rival de la zona alta de la taula. Els gols, obra d’Iker i Martí. El proper dissabte, l’equip visitarà el CF Amposta.

FC Martinenc 2-2 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 28)

Els verds van superar el Mercantil en el partit ajornat del passat dijous i van sumar un punt en la seva visita al Martinenc, en un partit en el qual van haver d’igualar el marcador fins a dues ocasions. Diumenge vinent, l’equip rebrà la UE Quart.

Infantil B 4-0 PB Anguera (Preferent, jornada 28)

Victòria contundent en un partit dominat de principi a fi. Els gols, obra de Vara, Arnau, Ian i Pol. El proper dissabte, l’equip visitarà la UE Sant Andreu.

Escola Pia Sarrià 0-11 Aleví Sub 12 A (Segona Divisió, jornada 26)

Els verds es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir 3 nous punts que els permeten mantenir-se líders en solitari i amb ple de victòries. Diumenge vinent, jornada a casa contra la PB Barcino.