PRÈVIA | LLEIDA ESPORTIU – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | LLEIDA ESPORTIU – UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | LLEIDA ESPORTIU – UE CORNELLÀ

Volem seguir amb la bona dinàmica de resultats.

La UE Cornellà visita al Lleida Esportiu en la cinquena jornada de competició. L’empat de la passada setmana davant el Badalona i que va poder significar una victòria, ha servit per afrontar amb més ganes que mai el duel davant el conjunt dirigit per Gerard Albadalejo. Els verds sumen 8 punts de 12 i segueixen invictes en aquest primer tram de lliga.

Els del Segrià han començat de la mateixa manera que nosaltres. Amb dos triomfs i dos empats, els blaus se situen, també amb 8 punts, a la zona noble de la classificació. A més, després de superar al Terol i al Compostela, el Lleida Esportiu s’ha ficat en la tercera ronda de la Copa del Rey i es mesurarà a l’Ebro.

Lleida Esportiu i UE Cornellà s’han enfrontat quatre vegades en lliga al Camp d’Esports:

Temporada 14/15: Lleida 5-1 UEC

Temporada 15/16: Lleida 2-0 UEC

Temporada 16/17: Lleida 0-2 UEC

Temporada 17/18: Lleida 4-2 UEC

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Roman i Eloy Gila (amb molèsties físiques).

SEGUIMENT

El partit entre el Lleida Esportiu i la UE Cornellà es podrà seguir a través del canal Esport 3 i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 23 de setembre a les 18:00 hores en el Camp d’Esports de Lleida i serà dirigit pel col·legiat Héctor Rodríguez Carpallo (Comitè Territorial Valencià).

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”Els partits entre Lleida i Cornellà sempre són emocionants i tenen un punt de rivalitat, dins de l’àmbit esportiu. Esperem aconseguir un resultat positiu en el camp d’un rival molt difícil. Serà molt complicat però anem amb ganes d’aconseguir-ho. L’actitud dels jugadors és molt bona en cada entrenament i això es demostra setmanalment”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs