PRÈVIA: JUVENIL A – UE SANT ANDREU

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA: JUVENIL A – UE SANT ANDREU
/ La prèvia

PRÈVIA: JUVENIL A – UE SANT ANDREU

A mantenir les bones sensacions.

El Juvenil A, rep la UE Sant Andreu després de sumar un gran punt, la passada jornada, davant l’Espanyol. Els de Rubén García, que van estar a prop de guanyar, volen fer bo el punt sumat davant el conjunt blanc i blau aconseguint una victòria que els acosti al grup davanter de la classificació.

Actualment, el Cornellà es troba en la setena posició de la taula amb 21 punts.

El rival, el Sant Andreu, arriba en hores baixes. Dotzens amb 15 punts, i a 3 del descens, els del Narcís Sala necessiten sumar de 3 en 3 per escapar de la zona perillosa. Després de cinc setmanes sense guanyar, l’equip es veu obligat a obtenir alguna cosa positiva de Cornellà per posar fi a la mala dinàmica de resultats.

En la trobada de la temporada passada, al Nou Municipal, el resultat va ser d’empat a 0.

HORARI I ÀRBITRE
L’enfrontament es disputarà aquesta tarda -dissabte- a les 18 h al Nou Municipal i serà dirigit per Rubén Ávalos Barrera (Comitè Territorial Català).

ZONA MIXTA
RUBÉN GARCÍA: “L’objectiu és fer bo el punt de la setmana passada i acabar amb una victòria la primera volta. Ara, tenim dos partits seguits a casa i els hem d’aprofitar. Contra el Sant Andreu, serà un partit molt complicat. Ells tenen més potencial del que mostra la seva posició en la classificació. Haurem d’estar concentrats durant els 90 minuts per poder aconseguir la victòria “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs