PRÈVIA: JUVENIL A – PEÑA DEPORTIVA

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA: JUVENIL A – PEÑA DEPORTIVA
/ La prèvia

PRÈVIA: JUVENIL A – PEÑA DEPORTIVA

Obligats a vèncer el primer partit de l’any.

Amb la segona volta ja començada, els homes de Rubén García li donen la benvinguda al 2018 rebent al Nou Municipal al cuer del grup, a la Penya Esportiva Santa Eulàlia (Eivissa). El Juvenil A, que no ha aconseguit vèncer cap dels dos partits disputats d’aquesta segona part de la competició, se situa vuitè amb 24 punts.

El rival, la Penya Esportiva, amb 4 punts, es troba en l’últim lloc de la classificació. Amb una única victòria en tota la temporada, la qual va aconseguir davant la Unificació Bellvitge, el quadre eivissenc, a més de 10 punts de la salvació, buscarà sorprendre el Cornellà.

Partit clau per a les aspiracions de l’equip a la segona volta. Després de les dues últimes derrotes, davant Mallorca i Nàstic de Tarragona, el Juvenil A està obligat a deixar els 3 punts a casa i encarar amb il·lusió i positivisme els propers compromisos.

En la trobada de la primera volta, a Santa Eulàlia, el resultat va ser de 0 a 1 favorable al Juvenil A.

HORARI I ÀRBITRE
L’enfrontament es disputarà demà -diumenge- a les 12 h al Nou Municipal i serà dirigit per Alejandro Fernández Pérez (Comitè Territorial Català).

ZONA MIXTA
RUBÉN GARCÍA: “Partit clau. Hem treballat durant les festes nadalenques pensant en aquesta trobada. Juguem a casa i hem de sumar els 3 punts, si o si, per continuar mirant cap a la zona alta de la classificació”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs