PRÈVIA: JUVENIL A – LLEIDA ESPORTIU

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA: JUVENIL A – LLEIDA ESPORTIU
/ La prèvia, Notícies

PRÈVIA: JUVENIL A – LLEIDA ESPORTIU

Duel de vital importància davant un rival en creixement.

Després de caure la passada jornada, per la mínima, davant el San Francisco, el Juvenil A ha de mirar d’assegurar-se el més aviat possible la salvació matemàtica per estar tranquils i poder fixar altres objectius. Actualment, el quadre dirigit per Rubén García, es troba en la setena posició amb 32 punts, a 11 del descens.

El rival d’aquesta tarda, el Lleida Esportiu, es troba en onzè lloc amb 25 punts i està a tan sols 4 de la zona de descens. Però sens dubte, el conjunt de Toni Menchón està en ple creixement i ha sumat 10 dels últims 15 punts. Grans nombres que estan permetent a l’equip agafar distància amb el primer rival de la zona perillosa, el Gimnàstic Manresa.

En el partit de fa dues temporades al Nou Municipal, ja que el Lleida és recent ascendit de Lliga Nacional, el Juvenil A va perdre per 1 a 4.

HORARI I ÀRBITRE

L’enfrontament es disputarà aquesta tarda -dissabte- a les 18 h al Nou Municipal i serà dirigit per Salvador Morros Monge (Comitè Territorial Català).

ZONA MIXTA

RUBÉN GARCÍA: “Partit important per a nosaltres. Després ens ve un calendari complicat i avui, jugant a casa, hem de sumar els 3 punts. Primer, per assegurar-nos la salvació i estar tranquils. I segon, per veure fins on podem arribar. El Lleida s’està jugant molt i vindrà a guanyar “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs