PRÈVIA | FC SANTFELIUENC- UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA | FC SANTFELIUENC- UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

PRÈVIA | FC SANTFELIUENC- UE CORNELLÀ

El Primer Equip comença a defensar el títol de Copa Catalunya.
56 dies després d’alçar-se amb el títol de campió de Copa Catalunya per primera vegada en la història del club, la Unió Esportiva Cornellà inicia una nova competició i es mesurarà al FC Santfeliuenc, a partit únic, en la primera ronda.

Amb 11 dies de preparació i un partit ja disputat, els homes de Xavi Calm jugaran el primer partit oficial de la temporada davant un rival que també ha realitzat el seu primer duel de preparació. A més, el “Santfe”compta amb una plantilla que ha renovat gran part de la seva columna vertebral de la passada campanya i ha incorporat a més de deu futbolistes amb l’objectiu de preparar un nou any en el grup V de Tercera Divisió.

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Fall (sancionat) ni amb Manu Torres.

D’aquesta manera, Santfeliuenc i Cornellà buscaran un lloc en la segona ronda de la Copa Catalunya.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -dissabte- 27 de juliol a les 20:00 hores en el Municipal Les Grases i serà dirigit pel col·legiat Josep Ollé Lladó, de la Delegació de Tarragona.

ZONA MIXTA

XAVI CALM: ”Som els actuals campions de Copa Catalunya però això ni ens dóna cap avantatge ni ens la treu. Comencem de zero com tots però amb la mateixa il·lusió o més de tornar a jugar-la, intentar arribar a la final i guanyar-la. Ens prenem aquesta competició molt seriosament i volem donar el primer pas davant un equip que fa anys està fent bé les coses i que voldrà passar també de ronda”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs