PRÈVIA: CF DAMM – JUVENIL A

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA: CF DAMM – JUVENIL A
/ La prèvia

PRÈVIA: CF DAMM – JUVENIL A

Partit complicat davant un rival en dificultats.

Després de la victòria en la primera trobada de l’any davant la Penya Esportiva i del gran punt aconseguit davant el FC Barcelona la passada jornada, l’equip es manté invicte a 2018. Amb la ment posada en donar continuïtat al bon joc i resultats, els de Rubén García es situen vuitens amb 28 punts.

El rival d’aquesta setmana, el CF Damm, es troba en una complicada situació. Catorzè amb 15 punts, el quadre cerveser, que ve de perdre davant la Penya Esportiva i el Mallorca, no està tenint una temporada fàcil i busca sumar de 3 en 3 per escapar dels llocs de descens.

El Juvenil A vol repetir el resultat de la passada temporada al Feliu i Codina, on va vèncer per 1 a 3, en una gran segona meitat.

HORARI I ÀRBITRE
L’enfrontament es disputarà demà -diumenge- a les 17 h al Municipal Feliu i Codina i serà dirigit per Pere Barceló Roca (Comitè Territorial Català).

ZONA MIXTA
RUBÉN GARCÍA: “Intentarem que l’empat al camp del Barça ens d’aquest empenta que ens faltava per seguir tirant cap amunt. Partit difícil on ells es juguen molt però sabem perfectament com hem de plantejar-ho. Esperem dur a terme el que s’ha treballat i treure un bon resultat “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs