PRÈVIA | CE EUROPA – JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | CE EUROPA – JUVENIL A
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | CE EUROPA – JUVENIL A

Visitem el Nou Sardenya en l’inici de la segona volta.

Després de la victòria en l’últim partit de la primera volta, el Juvenil A comença la segona visitant al conjunt de Gonzalo Riutort.

Arran de la bona dinàmica mostrada en les últimes jornades, el Juvenil A es troba en la vuitena posició de la taula amb 19 punts, 7 per sobre de la zona de descens.

Aquesta setmana, els verds visiten a un rival que va ascendir la temporada passada de Lliga Nacional i ha realitzat una gran primera part de competició. Situats en el quart lloc de la classificació amb 27 punts, els escapulats continuen a un gran nivell i mirant cap amunt.

D’aquesta manera, els de Miguel Ángel Samprón, que estan decidits a seguir mirant cap a la part alta de la classificació, buscaran la victòria davant l’Europa per donar-li continuïtat a la bona línia mostrada fins al moment.

HORARI 

L’enfrontament es disputarà demà -diumenge- 9 de desembre a les 12:00h en el Nou Sardenya.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Afrontem l’inici de la segona volta i el tercer partit en una setmana amb l’objectiu de seguir progressant en la classificació. Davant l’Arrabal, el joc no va ser l’esperat, però vam sumar una victòria important. L’Europa ha fet una bona primera volta, mostrant molta solidesa defensiva”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs