Néstor Gordillo, nou jugador de la UE Cornellà

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » Néstor Gordillo, nou jugador de la UE Cornellà
/ Actualitat Primer Equip

Néstor Gordillo, nou jugador de la UE Cornellà

Néstor Gordillo, nou jugador de la UE Cornellà

El club informa de l’acord amb el futbolista Néstor Jesús Gordillo Benítez perquè s’incorpori a la disciplina del primer equip fins al 30 de juny de 2018.

Néstor Gordillo (La Talaia, 22 de agost del 1989), va passar per diferents categories del futbol base del CD Tenerife, arribant a jugar amb el Juvenil A i l’amateur C. Posteriorment, també ha jugat al AD Huracà, CD Azuqueca, Les Palmas Atlètic, UD Veïnat, Atlètic de Madrid B i CD Guijuelo, equip del qual procedeix.

Migcampista ofensiu, Néstor Gordillo té experiència en la categoria de bronze del futbol espanyol ja que ha disputat 57 partits de lliga en el grup I i ​​15 en el grup II, acumulant un total de 10 gols. En el seu palmarès acumula un títol de lliga de Tercera Divisió amb l’UD Las Palmas Atlètic la temporada 2013/2014 i el posterior ascens a Segona Divisió B.

En les pròximes hores informarem de més moviments en forma d’altes o baixes en el cas que se succeeixin.

A dia d’avui, els moviments del primer equip són els següents:

ALTES : Valentí, Enric Maureta, Fall, Sascha, Craviotto, Sergio Cortés, Reche, Fito Miranda i Néstor Gordillo.

RENOVACIONS : Pep Caballé, Sergio Gómez, Pere, Édgar, Enric, Marc Caballé, Borja López i Gao Lei Lei.

JUVENILS QUE PUGEN AL PRIMER EQUIP : Jaume Batista, Ahmad Kohdr “AKS”, Joan Gibert i Ricard Pujol.

BAIXES : Ahmed, Serra, Ñoño, Port, Pelegrín, Devesa, Aimar, Abraham, David, Marc, Ripoll i Jesús Ruiz “Chus”.

ENTRENADOR : Jordi Roger Ceballos.

ZONA MIXTA

NÉSTOR GORDILLO: “El Cornellà és un club seriós que ve fent molt bones temporades a Segona B i la veritat és que estic molt agraït per aquesta oportunitat que em va de jugar en un grup en el que encara no ho he fet , ja que encara no ho he pogut fer en el grup III. Serà la meva primera experiència en el grup tercer i me la prenc amb moltes ganes, ja que veia els equips i esperava que algun dia em arribés l’oportunitat de poder jugar-hi. Em defineixo com un jugador tècnic i associatiu. A l’afició li dic que intentaré aportar el màxim possible per poder complir els objectius i que estic molt content i agraït de poder jugar al Cornellà. “

 

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs