NÀSTIC DE TARRAGONA 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 36)

Inicio » Notícies » Actualitat » NÀSTIC DE TARRAGONA 1-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 36)

Derrota immerescuda a Tarragona.

Va marxar sense premi la UE Corrnellà del Nou Estadi Costa Daurada en un partit en el qual els verds van anar de menys a més i van merèixer, com a mínim, l’empat.

La primera meitat va estar marcada pel gol matiner del Nàstic, als 2 minuts de joc; en una falta penjada a l’àrea i després d’un rebot, Quintanilla va rematar a plaer. Gerro d’aigua freda per a un Cornellà al qual li va costar refer-se però que va millorar amb el pas dels minuts i fins i tot va tenir una claríssima oportunitat per empatar, mitjançant Rubén Enri, que es va estavellar en el travesser.

Ja en la segona meitat, els verds van sortir amb la clara intenció de marcar i van generar oportunitats però no van aconseguir empatar. Fins al final, els de Gonzalo Riutort es van bolcar en l’atac però no van poder superar la porteria defensada per Manu García.

Malgrat la derrota, l’equip es manté en posicions de permanència amb 43 punts.

El proper dissabte 20 de maig, en horari unificat, la UE Cornellà rebrà el CE Sabadell a l’RCDE Stadium (19:30h). Penúltima jornada de lliga.

Estadi: Nou Estadi Costa Daurada

Competición: Jornada 36 – Primera Federació grup II

Gols: 1-0 (Quintanilla, 2′)

Àrbitre: Pablo Morales Moreno. Va amonestar els locals Marc Fernández, Montalvo i Gorostidi, i els visitants Enri, Tavares i Alfred.

NÀSTIC DE TARRAGONA: Manú García, Pol Domingo, Gorostidi, Andy (Marc Álvarez, 75′), Montalvo (Marc Trilles, 57′), Quintanilla, Pablo (Bonilla, 84′), Guillermo, Joan Oriol, Marc (Nil, 84′) i Montes.

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Eliseo (Alex, 76′), Tavares (Ramón, 80′), Alfred, Enri (Gil, 68′), Nana, Kike (Nahuel, 76′), Redru i Mamor (Moha, 80′).