MOMENT DOLÇ (3-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » MOMENT DOLÇ (3-0)

La UE Cornellà supera amb claredat a la UE Olot i es col·loca tercer.
Després d’una primera meitat amb ocasions però sense gols, l’equip ha estat clarament superior en els segons 45 minuts i ha passat per sobre del seu rival.

En uns primers compassos en els quals la igualtat i l’absència d’ocasions han estat protagonistes, David Goldar ha hagut de ser substituït als 10 minuts després d’un xoc amb un jugador visitant.

A partir d’aquí, i amb el pas dels minuts, els verds han generat perill sobre l’àrea defensada per Ginard. Leo, als 29 minuts, ha realitzat una incursió per banda i ha finalitzat jugada amb un tir que ha sortit fregant el pal. Poc després, dues rematades de cap de Borja i Agus Medina han estat a punt d’entrar però l’encert del porter visitant ha estat providencial.

Si la primera meitat ha acabat amb bones sensacions, la segona ha començat encara millor. Després d’una bona combinació en atac, Leo Ramírez s’ha plantat davant de Ginard i ha marcat l’1 a 0.

Amb el resultat a favor, l’Olot ha tingut una oportunitat clara per empatar. En el minut 70, Marc Cosme ha rebut una pilota a l’interior de l’àrea i ha rematat de cap enviant l’esfèric a escassos centímetres de la porteria. Just abans, el col·legiat ha anul·lat un gol als de Raúl Garrido per fora de joc.

Però els verds, lluny de conformar-se, han continuat creant a nivell ofensiu i Leo, de nou, ha rematat a plaer una perfecta jugada de l’equip.

Amb el duel encarrilat, Ramón s’ha mostrat decisiu amb una gran intervenció en un tir de Marc Cosme. I poc després, José Gaspar, acabat d’incorporar al terreny de joc, ha sentenciat el partit amb una bona rematada (3-0).

Moment dolç per a l’equip, que viu una de les seves millors dinàmiques a Segona Divisió B; 6 victòries dels últims 7 partits disputats.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà al camp de l’Atético Levante, en el partit corresponent a la 21a jornada de lliga.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 3-0 UE Olot

Gols: 1-0 (Leo Ramírez, 47′) / 2-0 (Leo Ramírez, 80′) / 3-0 (Gaspar, 90′)

Àrbitre: Miguel Domato Pedreira. Ha amonestat als locals Héctor Camps, Ramón i Carlos Esteve i al visitant Jose.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Ricard, Goldar (Héctor Camps, 10′), Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé, Esteve (Jaume Pascual, 88′), Agus Medina i Leo Ramírez (Gaspar, 82′).

OLOT: Ginard, Jose, Carles Mas, Jordi Masó, Blázquez, Héctor Simón, Guzmán, Pedro (Marc Mas, 62′), Marc Nierga (Xumetra, 82′), Marc Cosme i Aspar (Alfredo, 77′).

XAVI CALM“Cometem pocs errors i els que cometem els solucionem. Correm molt i estem encertats. Estic molt content amb tots els jugadors, treballen molt. La dinàmica és molt bona però no cal relaxar-se. Una manera de sentir-se fort és guanyant partits. Hem de continuar lluitant sense relaxar-nos”