LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS-COSTA BRAVA

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS-COSTA BRAVA
/ Actualitat, Notícies

LA UE CORNELLÀ JUGARÀ ELS SEUS PARTITS A L’ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS-COSTA BRAVA

Acord per a la temporada 23-24 a Primera Federació.

La UE Cornellà vol comunicar que ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Palamós per disputar els seus partits com a local en la categoria de Primera Federació a l’Estadi Municipal de futbol Palamós-Costa Brava.

Una vegada que el club va tenir coneixement de la impossibilitat de jugar els partits com a local a l’Stage Front Stadium (estadi RCD Espanyol), s’ha treballat en les últimes setmanes amb la finalitat de trobar una instal·lació que reunís les condicions exigides per la RFEF per albergar aquests partits. Després d’analitzar les diferents possibilitats, s’ha decidit optar per l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, amb herba natural, il·luminació per a televisió i capacitat per a uns 3.800 espectadors.

La utilització que farà la UE Cornellà de l’Estadi Municipal de futbol Palamós-Costa Brava, abonant les taxes municipals establertes, no suposarà en cap cas l’alteració en l’activitat que desenvolupa en aquestes instal·lacions esportives el Palamós CF, que com a entitat local en tindrà la preferència d’ús, compaginant els entrenaments i partits amb els que realitzi la UEC.

També volem informar que els dos primers partits com a local, i a causa de la circumstància d’haver de jugar en horari nocturn per les altes temperatures i per una impossibilitat sobrevinguda a l’Estadi de Palamós, es disputaran en la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol, club veí amb el qual mantenim una magnífica relació i al qual agraïm la seva comprensió i predisposició per solucionar aquest inconvenient d’inici de temporada.

La UEC també vol posar en coneixement de la nostra afició que la primera opció que plantegem, la qual considerem preferida per estar alineada amb els interessos del nostre club, va ser jugar els partits com a local al Nou Municipal de Cornellà, facilitant al màxim l’afluència de la nostra gent. Per això, fins i tot vam proposar una reforma del terreny de joc que complís els requisits de FIFA per jugar tornejos internacionals o de UEFA per a les competicions europees, sempre amb la superfície d’herba artificial, més encara en aquests moments de sequera extrema on el manteniment de l’herba natural en instal·lacions municipals resulta difícilment justificable i mediambientalment qüestionable.

També s’ha valorat, per una qüestió de proximitat, l’Estadi Municipal de La Bòbila de Gavà. Per part del nostre club es va fer una sol·licitud a l’Ajuntament de Gavà amb l’objectiu que aquest estadi albergués els nostres partits com a local. Lamentablement, una vegada visitada la instal·lació, vam comprovar que resulta impossible utilitzar-la per a tal efecte perquè les condicions de la mateixa estan molt allunyades dels estàndards mínims que exigeix la Federació per a la competició de Primera RFEF.

Entenem les incomoditats i l’injust que significa per a tots els nostres aficionats haver de desplaçar-se a més de 100 quilòmetres de distància per poder veure al seu equip disputar els partits com a local, però desgraciadament no existeixen més alternatives en l’actualitat, exceptuant la de renunciar a la categoria de Primera RFEF. Però això és una cosa que no podem acceptar, perquè és un dret que hem guanyat en el terreny de joc amb el gran esforç de tots, especialment dels nostres aficionats, que sempre ens han recolzat en aquest camí. I és per això que els animem a fer amb nosaltres aquest nou exercici de resistència i fins i tot d’esforç extra, amb l’únic objectiu de mantenir el nostre club el més amunt possible.

Cal assenyalar que continuarem treballant amb l’objectiu de poder disputar els partits davant de la nostra afició, en el nostre estadi i a la nostra ciutat, valorant altres opcions que puguin sorgir i que també l’acostin el màxim possible a la nostra localitat.

En les properes dates donarem a conèixer la campanya d’abonats així com totes les mesures que el club ha preparat amb la finalitat de facilitar l’assistència dels aficionats de la UE Cornellà als partits.

Finalment, volem agrair a l’Ajuntament de Cornellà la seva predisposició, implicació i ajuda en tot aquest procés de plantejar solucions a un fet tan extraordinari. Des del Consistori ens han acompanyat i recolzat, fet que valorem i apreciem, a l’espera que tots junts trobem una solució viable i duradora de futur. Igualment, volem fer extensiu el nostre agraïment a l’Ajuntament de Palamós per haver-nos facilitat que trobéssim una solució per aquesta propera temporada, permetent-nos jugar en el seu Estadi Municipal.

Ara més que mai, ara com sempre, contra vent i marea… SOM-HI, CORNELLÀ!

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs