LA SUPERIORITAT NO ES TRADUEIX EN VICTÒRIA (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA SUPERIORITAT NO ES TRADUEIX EN VICTÒRIA (1-1)

Cornellà i Nàstic es reparteixen els punts.

La UE Cornellà ha realitzat un partit molt seriós i s’ha mostrat superior al seu rival però no ha pogut aconseguir la vuitena victòria consecutiva a casa. Els verds, en la recta final, han buscat per tots els mitjans el gol del triomf sense èxit.

Molt bon inici de l’equip, que ha protagonitzat accions de perill i ha estat prop d’avançar-se. Primer Becerra, ha rematat de cap a la perfecció un centrada però Bernabé ha evitat que entrés i poc després, arran de dos serveis de cantonada consecutius, Agus Medina ha realitzat una altra bona rematada que ha detingut el porter. Però el Nàstic, superat el quart d’hora de joc, s’ha avançat. Gerard Oliva ha aguantat molt bé la pilota dins de l’àrea i ha superat Ramón per situar el 0 a 1.

Minuts posteriors al gol, novament Becerra ha mostrat perill en zona d’atac però Bernabé ha tornat a respondre. Amb el triomf per la mínima per als grana, s’ha arribat al descans.

En el segon temps, els de Fernández Romo han sortit decidits a empatar i així ho han fet. En el 67′, Agus Medina ha aprofitat una pilota a l’interior de l’àrea per superar Bernabé i situar les taules en el marcador. A partir d’aquí, el ritme alt i l’alè del públic han ajudat el Cornellà a creure en la victòria fins al xiulet final però els verds no han tingut sort en els metres finals.

Amb aquest empat, l’equip es manté invicte en 2020, continua mostrant una gran versió a casa i estreny al màxim la zona alta del grup.

La següent jornada, a domicili, serà davant la SD Ejea (diumenge, 12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-1 Nàstic de Tarragona

Gols: 0-1 (Gerard Oliva, 17′) / 1-1 (Agus, 67′)

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias. Ha amonestat als locals Javi Jiménez i Esteve i als visitants Fausto Tienzo i Albarrán.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Eloy Gila, Iván Guzmán (Montoro, 54′), Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo Fernández (Esteve, 83′), Lobato (Fer Pina, 70′) i Becerra.

NÀSTIC DE TARRAGONA: Bernabé, Bonilla, Juan Rodríguez, Carbia (Pol Ballesteros, 69′), Fausto Tienza (Pereira, 90′), Gerard Oliva (Guiu, 78′), Fran Miranda, Pedro, Rueda, Albarrán i Pol.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Em vaig cabrejat perquè crec que és un resultat injust. Toca felicitar els meus jugadors una setmana més per la seva actitud i joc. No ens fixem en el playoff sinó en millorar dia a dia i competir cada setmana al màxim, com avui hem fet contra el Nàstic. El suport de l’afició sempre és un plus per a tots. Seguim.”