LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – S.C.R. PEÑA DEPORTIVA

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – S.C.R. PEÑA DEPORTIVA
/ La prèvia

LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – S.C.R. PEÑA DEPORTIVA

L’equip més en forma de la lliga torna a escena

La pilota tornarà a rodar al Nou Municipal aquest diumenge a partir de les 12 hores per rebre l’equip que, a hores d’ara, ha aconseguit la millor puntuació en les últimes cinc jornades: el Cornellà. Per la seva banda, la Penya Esportiva, necessita sumar de tres en tres per retallar distància respecte als seus rivals directes per la permanència.

EL CORNELLÀ

L’equip sortirà a la gespa del Nou Municipal amb la intenció de seguir amb els bons guarismes d’aquestes últimes dates i continuar ascendint llocs en la taula, encara que per això caldrà esperar alguna ensopegada del Vila-real B o l’Elx. El bon moment de forma (12 dels últims 15 punts aconseguits) ha de ser aprofitat per aconseguir un bon resultat aquest diumenge i consolidar-se en els llocs de privilegi de la taula. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la quarta posició amb 26 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb Jaume Batista, lesionat, però recupera Sergio Gómez que es va perdre l’últim partit per sanció.

LA PENYA ESPORTIVA
El conjunt illenc, per la seva banda, necessita una reacció per no deixar que els equips que estan competint pel mateix objectiu, la permanència, ampliïn les diferències. Amb només dos triomfs en el que va de curs (tots dos en el seu feu), el sumar de tres en tres es presenta imprescindible. Possiblement el handicap més important és la seva eficàcia de cara a porteria, ja que són l’equip menys golejador (9) i acumulen quatre partits sense veure porta. A dia d’avui, la Penya Esportiva ocupa la 19a posició amb 16 punts.

El tècnic, Dani Mori, no podrà comptar amb Marc Pérez per sanció.

HORARI I ÀRBITRE
El partit es disputarà aquest diumenge 3 de desembre a partir de les 12 hores al Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Alejandro Sánchez Alba, del Comitè Territorial Aragonès.

UE CORNELLÀ TV
El partit es podrà seguir en directe via streaming a través del canal UECornellà TV. Per poder accedir s’ha d’entrar a través del nostre facebook (www.facebook.com/uecornella), a través de l’APP oficial per a dispositius mòbils o mitjançant l’enllaç que facilitarem a les nostres xarxes socials abans que comenci el partit.

ZONA MIXTA
JORDI ROGER: “Serà un partit difícil, com tots els de la categoria. Si pensem que serà fàcil perquè ells estan a baix a la taula, estarem equivocats. Hem de ser el Cornellà de sempre. L’única manera de beneficiar-se en la jornada és aconseguint la victòria, si després hi ha duels particulars i ens afavoreixen els resultats, millor. La Penya Esportiva serà un rival incòmode, difícil de jugar-li. En aquest tipus de partits has d’estar molt bé per guanyar. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs