LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD EBRO

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD EBRO
/ La prèvia

LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD EBRO

L’equip buscarà la tercera victòria consecutiva.

Aquest dissabte l’equip disputarà el seu cinquè partit de lliga amb la intenció de sumar un nou triomf que suposaria el tercer consecutiu i un pas important per acostar-se als equips situats a la zona de privilegi de la classificació. Davant estarà un Ebre que també necessita els punts, però per escapar dels llocs de sota de la taula.

EL CORNELLÀ

El gran partit realitzat davant l’Hèrcules ha carregat de moral a un equip que, pas a pas, vol fer il·lusionar una afició que dissabte passat va ajudar molt a la plantilla a aconseguir el triomf. A més, els nostres tenen a la seva mà la possibilitat de sumar tres victòries consecutives, fet molt complicat a Segona B. Tal és així que, per exemple, la temporada passada l’equip no va sumar en tota la lliga tres victòries seguides. El Cornellà ocupa, a dia d’avui, la setena posició amb 7 punts.

El tècnic, Jordi Roger, tindrà tota la plantilla disponible per al partit.

EL EBRE

Per la seva banda el conjunt aragonès visitarà el Nou Municipal de Cornellà amb la intenció de portar-se els tres punts que li permetrien elevar algun lloc en la taula i escapar de la zona calenta de la classificació. Encara que van començar la lliga perdent les dues primeres jornades (davant el Saguntino i l’Ontinyent), els blanc i blaus semblen, a poc a poc, agafar-li el to a la categoria i han sumat els quatre últims punts davant el Llagostera i l’Alcoià. A dia d’avui, l’Ebre ocupa la 15a posició amb 4 punts.

El tècnic, Emilio Larraz, tindrà tota la plantilla disponible per al partit.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest dissabte 16 de setembre a partir de les 20:00 hores al Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Alexandre Alemany Pérez, del Comitè Territorial de Las Palmas.

PRECEDENTS

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 36 CORNELLÀ 2 – EBRE 0

SEGUIMENT TV

El partit es podrà veure en directe pel canal Esport 3.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Content pels dos últims resultats i molt content amb el treball de l’equip des del primer dia. Al final, aquests resultats que hem obtingut han estat el premi al treball realitzat. Demà tenim un altre gran partit davant del Ebre. Haurem d’estar molt concentrats i fer un bon partit per sumar 3 punts. Això acaba de començar, és molt llarg i les notes cal posar-les a final de curs “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs