LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD ALCOYANO

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD ALCOYANO
/ La prèvia

LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CD ALCOYANO

Tres punts en joc per seguir estant entre els millors

Aquest diumenge el primer equip tornarà a competir a casa a la recerca de sumar un nou triomf que li permeti seguir entre els quatre primers. Per la seva banda, el rival de diumenge, l’Alcoià, voldrà vèncer per pujar-se al tren dels equips perseguidors.

EL CORNELLÀ

Toca fer bo l’empat aconseguit diumenge passat davant el Llagostera i la millor manera d’aconseguir-ho és sumant els tres punts davant un rival que, tot i que està situat a la zona mitjana de la taula, és un dels aspirants a acabar en llocs de play -off. L’equip sap de la importància d’aconseguir els màxims punts possibles a casa i voldran seguir sent dels millors de la categoria com a locals, tot i les circumstàncies adverses amb què arriba al partit entre jugadors lesionats i sancionats. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la tercera posició amb 36 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els lesionats Jaume Batista, Reche i Ricard Pujol ni amb els sancionats Édgar i Gao. A més, Sascha serà dubte fins a última hora. Fall torna després del seu partit de sanció.

EL ALCOYANO
El triomf en els últims minuts davant l’Hèrcules ha tornat a omplir de moral a un equip que veia com l’esforç no quedava recompensat amb resultats. Aquesta victòria va arribar després de vuit partits sense aconseguir-la i aquesta mala ratxa de resultats va deixar distanciat al conjunt blanc i blau de l’objectiu de la promoció d’ascens. Setmana moguda pel que fa a entrades i sortides de jugadors ja que s’han incorporat Poley i Mario Arques però, al seu torn, Pau Bosch i Koke Ruiz han signat la seva sortida del club. A dia d’avui, l’Alcoià ocupa la desena posició amb 27 punts.

El tècnic, José Emilio Riquelme Galiana, no podrà comptar amb Omgba, lesionat, ni amb López Silva, sancionat.

HORARI I ÀRBITRE
El partit es disputarà aquest diumenge 21 de gener a partir de les 18:00 hores al Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat David Jesús Pinto Herrera, del Comitè Territorial Tinerfeño.

PRECEDENTS
TEMPORADA 2014/2015 JORNADA 18 CORNELLÀ 0 – ALCOYANO 1

TEMPORADA 2015/2016 JORNADA 14 CORNELLÀ 1 – ALCOYANO 0

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 21 CORNELLÀ 1 – ALCOYANO 0

UE CORNELLÀ TV
El partit es podrà seguir en directe via streaming a través del canal UECornellà TV. Per poder accedir s’ha d’entrar a través del nostre facebook (www.facebook.com/uecornella), a través de l’APP oficial per a dispositius mòbils o mitjançant l’enllaç que facilitarem a les nostres xarxes socials abans que comenci el partit.

ZONA MIXTA
JORDI ROGER: “Per a nosaltres és un partit molt important per les circumstàncies en què vam arribar. Si sortim d’aquesta, amb la quantitat de lesions i sancions que tenim, demostrarà la fortalesa del grup. L’Alcoià és un equip que està per sota de les seves possibilitats. Hauria d’estar lluitant per estar en play-off. M’espero un partit dur, difícil i en què els petits detalls marcaran la diferència. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs