LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. SAGUNTINO

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. SAGUNTINO
/ La prèvia

LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – AT. SAGUNTINO

A acomiadar un altre gran any amb una victòria

Aquest diumenge, el primer disputarà l’últim partit d’aquest 2017 i ho farà al Nou Municipal, davant els incondicionals i amb la intenció d’oferir-los l’última alegria esportiva de l’any. El rival, l’Atlètic Saguntí, no ho posarà fàcil ja que lluitarà per endur-se els tres punts per acostar-se als llocs de privilegi de la taula.

EL CONRELLÀ

Després d’haver realitzat la millor primera volta del club a la categoria de bronze i també sabent que passi el que passi aquest diumenge dormiran en llocs de play-off, l’equip no voldrà anar-se’n d’unes merescudes vacances de Nadal sense regalar l’últim triomf de l’any a l’afició. Per segona vegada des que l’equip milita a Segona B, està en disposició d’aconseguir cinc victòries seguides, alguna cosa a l’abast de pocs en aquesta categoria. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la tercera posició amb 32 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb Jaume Batista, lesionat.

L’ATLÈTIC SAGUNTINO

El Saguntí, per la seva banda, va aconseguir tornar a sumar de tres en tres davant d’un dels cocos de la categoria, l’Alcoià, i aquest triomf li permet seguir al grup d’equips disposats a entrar a play-off. Els valencians tornaran a la competició domèstica després de superar en els trenta-dosens de final al RCD Mallorca B. A dia d’avui, el saguntí ocupa la setena posició amb 26 punts.

El tècnic, David Gutiérrez, no podrà comptar amb Lois, sancionat.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest diumenge 17 de desembre a partir de les 20:00 hores al Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Alexander González González, del Comitè Territorial Tinerfeño.

PRECEDENTS

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 18 CORNELLÀ 1 – AT. saguntí 1

PROMOCIÓ ESPECIAL DIRIGIDA A SOCIS I AFICIONATS

Per a aquest últim partit de l’any, el club posa a disposició dels socis una promoció especial que consisteix que, ensenyant el carnet a la taquilla, podran adquirir gratuïtament una entrada per a un acompanyant. Per als aficionats que no siguin socis, portant una joguina podran adquirir gratuïtament una entrada.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “A Segona B és difícil guanyar dos partits seguits, tres molt difícil i 4 complicadíssim. Per això crec que hem de donar-li el mèrit que es mereix al que està fent aquest equip. Estem amb ganes d’acabar l’any bé. No podem viure del que hem fet. Jugarem davant un rival molt bo, que competeix molt bé i que ens exigirà moltíssim. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs