LA PRÈVIA | HÉRCULES CF – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | HÉRCULES CF – UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | HÉRCULES CF – UE CORNELLÀ

Cita amb la història per seguir amb un futur prometedor

Aquest diumenge el primer equip visitarà un dels camps més complicats de la categoria i en el qual encara no ha estat capaç de vèncer, al José Rico Pérez. Els nostres buscaran la victòria per, com a mínim, conservar la quarta plaça mentre que l’Hèrcules voldrà el triomf per seguir en el grup d’equips perseguidors.

L’HÈRCULES
Tres jornades consecutives sense conèixer la victòria han propiciat que els alacantins vegin ampliada la seva distància d’un punt fins als cinc que els separa, fins a la data, dels llocs de play-off. Tot i això, el rival del nostre equip aquest diumenge és un dels favorits per ocupar una de les quatre posicions de promoció d’ascens, de manera que necessiten la victòria per no veure ampliada la distància. En aquestes últimes hores hi ha hagut dos moviments a la plantilla: l’exjugador de l’Alcoià, David Torres, s’ha incorporat per reforçar l’atac mentre que el centrecampista, José Gaspar, ja no forma part de l’equip. A dia d’avui, l’Hèrcules ocupa la setena posició amb 31 punts.

EL CORNELLÀ
Els nostres voldran tornar d’Alacant amb el primer triomf en la història del club en un dels camps més emblemàtics del futbol espanyol, el José Rico Pérez. Jugadors i cos tècnic han de multiplicar esforços per treure un resultat positiu d’un estadi amb unes dimensions i una superfície molt diferents a les del Nou Municipal. Un dels factors clau per seguir entre els elegits serà recuperar la fiabilitat fora de casa i aquest diumenge els nostres tenen una bona oportunitat per aconseguir-ho. La principal novetat en la convocatòria serà la del davanter holandès Leon de Kogel, que podria disputar els seus primers minuts com a jugador del Cornellà. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la quarta posició amb 36 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els sancionats Édgar i Gao ni amb els lesionats Reche, Ricard Pujol i Jaume Batista.

HORARI I ÀRBITRE
El partit es disputarà aquest diumenge 28 de gener, a partir de les 17:00 hores, en l’Estadi José Rico Pérez i serà dirigit pel col·legiat José David Martínez Montalbán, del Comitè Territorial Murcià.

PRECEDENTS
TEMPORADA 2014/2015 JORNADA 35 HÈRCULES 2 – CORNELLÀ 1

TEMPORADA 2015/2016 JORNADA 33 HÈRCULES 0 – CORNELLÀ 0

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 19 HÈRCULES 1 – CORNELLÀ 0

SEGUIMENT TV

El partit es podrà veure en directe pel canal Esport 3 o en la modalitat de PPV oferta per l’equip local.

ZONA MIXTA
JORDI ROGER: “L’equip ha treballat bé i anem amb la idea de treure els tres punts del Rico Pérez. Davant tenim un rival directe que, en cas de guanyar-los, els deixaríem a 8 punts més l’average. Ells porten tota la setmana dient que és una final. Si volem guanyar no podem estar els 90 minuts defensant. Hem de fer un futbol alegre, tenir la pilota per atacar, fer-los sentir incòmodes. Vull un equip solidari, amb sacrifici però sobretot amb personalitat. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs