LA PRÈVIA | CF PERALADA-GIRONA B – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | CF PERALADA-GIRONA B – UE CORNELLÀ
/ La prèvia

LA PRÈVIA | CF PERALADA-GIRONA B – UE CORNELLÀ

A per tres punts molt importants per seguir aspirant a tot

Aquest diumenge el primer equip es desplaçarà fins a Peralada per intentar aconseguir un triomf que li permeti tenir opcions de tornar a llocs de play-off. Els locals, per la seva banda, viuen un bon moment i voldran sumar la tercera victòria consecutiva per eludir la posició de play-out.

EL PERALADA

Els dos triomfs seguits, davant el Llagostera i l’Alcoià, han carregat de moral a un equip que no ha tingut els resultats desitjats en el arrencada de la Lliga ja que, per exemple, van aconseguir el primer triomf a la jornada 7. Cal recordar que el Peralada és un equip nouvingut a la categoria que, a més, va haver de preparar la plantilla amb menys temps que la resta d’equips, en confirmar la seva presència al mes de juliol. A dia d’avui, el Peralada ocupa la 16a posició amb 16 punts.

El tècnic, Arnau Sala, tindrà les baixes de José Suárez, Draman Konaré, Yhoan Andzouana i Éric Montes.

EL CORNELLÀ
Després de la soferta però alhora treballada victòria davant el Deportivo Aragó, els nostres tindran una nova oportunitat de millorar els registres com a equip visitant. Al Nou Municipal l’equip està aconseguint els resultats esperats però fora de casa li falta aquest punt de regularitat cal que segur li farà escalar posicions. Sens dubte l’equip sortirà a la gespa del Municipal de Peralada amb la intenció de fer un bon partit i tornar a Cornellà amb els tres punts. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la 5a posició amb 23 punts.

El tècnic, Jordi Roger, tindrà les baixes de Gómez per sanció i de Jaume Batista per lesió. Reche rebrà en les pròximes hores l’alta mèdica però serà dubte fins a última hora.

HORARI I ÀRBITRE
El partit es disputarà aquest diumenge 26 de novembre a partir de les 17:00 hores al Municipal de Peralada i serà dirigit pel col·legiat Nicolau Garcelán Docio, del Comitè Territorial Valencià.

UE CORNELLÀ TV
El partit es podrà seguir en directe via streaming a través del canal UECornellà TV. Per poder accedir s’ha d’entrar a través del nostre facebook (www.facebook.com/uecornella), a través de l’APP oficial per a dispositius mòbils o mitjançant l’enllaç que facilitarem a les nostres xarxes socials abans que comenci el partit.

ZONA MIXTA
JORDI ROGER: “Guanyar és molt difícil en aquesta categoria. Vam tenir la prova diumenge passat. Aquesta lliga té una igualtat tremenda. En una setmana pots passar d’estar en llocs de play-off a estar de mitja taula cap avall. El Peralada és un equip que ha anat de menys a més, porten dues victòries seguides i segur que volen la tercera. S’han adaptat a la categoria i posseeixen un equip molt ben treballat amb bons jugadors. Exceptuant el Mallorca, no hi ha cap equip que mostri una superioritat aclaparadora fora de casa. És veritat que ens falta una mica de regularitat fora però estem aconseguint molt bons resultats com a locals. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs