LA PRÈVIA | CD EBRO – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | CD EBRO – UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | CD EBRO – UE CORNELLÀ

Amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres

L’equip es desplaçarà aquest diumenge fins a Saragossa per intentar tornar al camí del triomf davant un equip que treu un alt rendiment del seu camp, el CD Ebre. Els nostres voldran recompensar als aficionats que els han d’encoratjar des de la grada de l’Almozara aconseguint la victòria que els permetria seguir entre els quatre primers.

EL EBRE

Més de tres mesos sense perdre (des del 15 d’octubre quan van caure per 0 a 2 davant el Mallorca) porten els locals que buscaran seguir amb els bons guarismes a casa en el seu partit 100 en la categoria. Com la gran majoria d’equips de la lliga, l’Ebre també ha aprofitat el mercat hivernal per reforçar-se i compta amb fins a quatre nous futbolistes respecte a l’any passat. A dia d’avui, el CD Ebre ocupa la 11a posició amb 29 punts.

El tècnic, Emilio Larraz, no podrà comptar amb Tiago portuna per temes burocràtics i tindrà el dubte de Mainz amb problemes físics.

EL CORNELLÀ

Els nostres mantenen l’ambició intacta d’acabar la lliga entre els quatre primers tal com van demostrar al Rico Pérez, on van competir fins a l’últim segon per aconseguir puntuar. L’equip voldrà tornar a gaudir d’una victòria en un camp de dimensions reduïdes i que no permetrà cap descuit, mantenint la bona ratxa de resultats fora del Municipal. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la quarta posició amb 37 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els lesionats Ricard Pujol, Jaume Batista i Reche ni amb el sancionat Gao, però recupera a Édgar, absent els dos últims partits per sanció.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest diumenge 4 de febrer a partir de les 12:00 hores a l’Estadi Municipal Almozara i serà dirigit pel col·legiat juliol Fermín Leo Ollo, del Comitè Territorial Navarro.

PRECEDENTS

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 17 EBRE 0 – CORNELLÀ 0

SEGUIMENT TV

El partit es podrà veure al canal (emissió en proves) del conjunt local. Per accedir-hi s’ha de fer a través de youtube oa l’enllaç que publicarem a les nostres xarxes socials abans de l’inici del partit.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Arribem bé al partit, en la mateixa línia que tot l’any. L’equip ha treballat bé durant la setmana i les noves incorporacions ja s’han adaptat al grup. Ens van a aportar qualitat i competitivitat. Serà un partit molt dur. L’Ebre és un equip que ha fet molts canvis respecte a la temporada passada i aquest any han anat de menys a més. Haurem de posar els cinc sentits perquè és un rival molt dur, que ve de guanyar a El Collao i que no perd a casa des del 15 d’octubre. S’agrairà anar a Saragossa, sortir al camp i veure que estarem acompanyats per seguidors. Lluitarem al màxim per poder celebrar la victòria amb ells. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs