LA PRÈVIA | CD ALCOYANO – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | CD ALCOYANO – UE CORNELLÀ
/ La prèvia

LA PRÈVIA | CD ALCOYANO – UE CORNELLÀ

Tercer intent per aconseguir la victòria

L’equip intentarà aconseguir aquest diumenge el primer triomf en lliga al sempre difícil camp del Collao, on es mesuraran a un Alcoià que encara no coneix la derrota a la competició de lliga.

EL ALCOYANO

Els blanc i blaus han sumat quatre dels sis punts disputats en joc fins a la data, superant el Llagostera a la primera jornada i empatant amb l’Hèrcules en la segona. Antonio Aparicio ha agafat el testimoni de la banqueta de Toni Seligrat per intentar, com a mínim, repetir la gran temporada realitzada l’any passat, on van quedar subcampions de lliga. Un conjunt ple de jugadors amb experiència a la categoria que, a priori, ha d’estar en les posicions elevades de la taula. A dia d’avui, l’Alcoià ocupa la setena posició amb 4 punts.

El tècnic, Toni Aparicio, tindrà les baixes de Tomás Rus i Roberto Alarcón.

EL CORNELLÀ

A la tercera serà la vençuda. Amb aquesta actitud saltaran els jugadors a la gespa del Collao a la recerca de poder celebrar la primera victòria en lliga del curs i tornar amb tres punts molt importants que farien ascendir l’equip a la classificació. Després de caure davant el Llagostera, jugadors i cos tècnic ja han passat pàgina i només pensen en competir al màxim a Alcoi per aconseguir el primer triomf de la història del club al Collao. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la 14a posició amb 1 punt.

El tècnic, Jordi Roger, tindrà tota la plantilla disponible per al partit.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest diumenge 3 de setembre a partir de les 19:30 hores a El Collao i serà dirigit pel col·legiat David Cambronero González, del Comitè Territorial Castellà-Manxec.

PRECEDENTS

TEMPORADA 2014/2015 JORNADA 37 ALCOYANO 1 – CORNELLÀ 0

TEMPORADA 2015/2016 JORNADA 35 ALCOYANO 3 – CORNELLÀ 1

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 2 ALCOYANO 1 – CORNELLÀ 1

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Anem amb la mateixa idea amb la qual plantegem cada partit: aconseguir la victòria. Sabem que jugarem en un dels camps més difícils de la categoria però que, alhora, és un dels més bonics per l’ambient que es crea. Això motiva molt. L’Alcoià ha, de l’onze titular, deu jugadors de la temporada passada. Això vol dir que li han donat continuïtat al mateix equip que li va estar lluitant la lliga el Barça l’any passat. Ells són un equip que domina tots els registres. Són capaços de tenir possessions llargues i combinar-les amb un joc ràpid i directe. Com en tots els partits d’aquesta categoria, es decidirà pels petits detalls. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs