LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 3 – RCD MALLORCA 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 3 – RCD MALLORCA 1
/ Crònica, Notícies

Gran actuació col • lectiva de l’equip que ha superat el màxim favorit del campionat

Una altra vegada l’equip ha quallat una magnífica actuació davant d’un dels, sinó el que més, favorit a quedar campió del grup. Un matiner gol de Pep va aplanar el camí, Fito Miranda, ben entrada la segona part va donar va anotar el segon, pràcticament va sentenciar el partit. Rafa Mujica es va encarregar d’això a falta d’escassos minuts per a la finalització.

Arrencada espectacular de l’equip que no es va intimidar per rebre a un equip líder i que només havia perdut un partit fins ara. Els nostres van sortir amb la intenció de dominar i arribar a la porteria contrària, com així van fer en el minut 5, quan Mujica va provar a superar a Reina des de lluny però la pilota va sortir fora.

Un minut després (6 ‘), Leon de Kogel va posar a prova els reflexos del porter visitant al provar una vaselina que, si no arriba a ser per la mà de Reina, hauria acabat en gol.

A la tercera va ser la vençuda i Pep Caballé va obrir el marcador (14 ‘) després d’un servei de banda llançat per Pere Martínez, perllongat per Mujica i finalitzat, amb gran serenitat i contundència, per un Pep Caballé pletòric. El migcampista no va escatimar en sentiment a l’hora de celebrar el seu primer gol la grada del Nou Municipal que va presentar un gran aspecte.

Tot i estar, per mèrits propis per davant en el marcador, l’equip no es va fer enrere i va seguir fent el mateix joc encara que, òbviament, el Mallorca va fer un pas endavant encara que sense efectivitat en els últims metres. Només una arribada de Cedric i un xut llunyà de James que va atrapar sense dificultats Craviotto (33 ‘), van ser les opcions més clares dels visitants.

Amb l’1 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, l’objectiu dels nostres va ser frenar les possibles envestides del Mallorca en els primers minuts. Aquestes no van arribar a causa de que la pressió de l’equip va ser asfixiant i no van deixar ni un centímetre de comoditat als visitants. És més, les ocasions més clares en l’arrencada del segon acte van ser de color verd.

Pere i Leon van obligar a intervenir a Reina en dues ocasions, al 48 i al 51 respectivament.

El Cornellà va tenir una oportunitat molt bona d’ampliar distàncies gràcies a una passada filtrat de Leon de Kogel a Xemi que, en el mà a mà, no va aconseguir definir davant un Reina que va salvar al seu equip.

Però no va poder fer res per aturar la fuetada que va deixar anar Fito Miranda des de la dreta de l’atac. Amb la seva cama bona, l’esquerra, va deixar anar un xut potentíssim que va doblar les mans de Reina. (69 ‘)

Craviotto també es va unir a la festa en evitar el primer gol visitant. Cedric es va plantar en solitari davant d’ell (en posició una mica dubtosa) però el porter va tirar el cadenat per evitar que el Mallorca retallés distàncies.

La guinda al gran partit la va posar Rafa Mujica que, després una pilota barallat fins a la sacietat per Fito Miranda, ho va acabar definint el jove davanter canari que va tancar amb aquest gol una actuació fenomenal de l’equip.

Ja en el descompte, Abdon Prats va marcar el gol de l’honor d’un Mallorca que es va veure superat en pràcticament tots els aspectes per un Cornellà que, en les grans ocasions, no falla.

Després de celebrar aquest triomf, l’equip prepararà el següent compromís de lliga, que serà davant el València Mestalla dissabte que ve a les 17:00 hores.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 3 – RCD Mallorca 1

Gols: (1-0) Pep Caballé min. 14, (2-0) Fito Miranda min 69, (3-0) Rafa Mujica min. 88 i (3-1) Abdon Prats min. 93

Àrbitre: Miguel Ángel Ortiz Arias. Amonestacions per Pere pel Cornellà i per Bonilla, Raillo i Pedraza pel Mallorca. Expulsat Raillo (Mallorca) per vermella directa al 88 ‘

CORNELLÀ: Craviotto, Pere (Maureta 86 ‘), Valentín, Édgar, Borja, Fall, Mujica (Néstor 89’), Pep Caballé, Leon de Kogel (Marc Caballé 72 ‘), Xemi i Fito Miranda.

MALLORCA: Reina, Xisco, Bonilla (Salva Ruiz 77 ‘), Raíllo, José Ángel (Ndi 61’), Pedraza (Faurlin 72 ‘), Fran Gámez, Damià, Abdon Prats, Cedric i James.

JORDI ROGER: “Estic satisfet pel premi i per la feina, perquè això s’aconsegueix amb treball. Ho vaig dir en la prèvia que si miràvem els números del Mallorca feien por i crec que som el primer equip que li ha ficat tres gols en tota la lliga i crec que hem generat ocasions per marcar més. Queden onze jornades de lliga i ho intentarem fins al final. Tenim la il·lusió i el somni de intentar-ho. La temporada que estem fent, fins al dia d’avui, és per llevar-se el barret. Per això no entenc el criticar els èxits dels altres. Aquesta gent que parla és perquè no ens ha vist. Aquesta gent no té ni idea del que hi ha darrere d’aquests èxits i victòries. Hi ha milers de derrotes, dies grisos i critiquen. Perquè hi hagi èxits ha d’haver dies dolents. Al meu tot el que sigui il·lusió, voluntat i èxit jo me n’alegro perquè només per això es mereixen els meus respectes, però hi ha gent que sento que no té el respecte que ha de tenir pel que està fent el meu grup. ”

VICENTE MORENO: “Perdre sempre és dur de pair. Sabíem que veníem a un camp complicat. Crec que en moltes coses el partit ha estat igualat però en els detalls ells han estat millors. No hem sortit malament al partit. Ens hem trobat amb un gol en contra molt aviat i això condiciona. Nosaltres hem estat incòmodes igual que ells també ho han estat. Felicitem el Cornellà perquè està fent una gran temporada. “