LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – CD ATLÉTICO BALEARES 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – CD ATLÉTICO BALEARES 0
/ Crònica

No despertar d’aquest somni depèn de nosaltres

Un gol olímpic de Fito Miranda a falta de 15 minuts pel final del partit, atorga al nostre equip el dret de dependre de si mateix en una última jornada que es preveu emocionantísima. L’equip va saber va realitzar una molt bona actuació col·lectiva, sent molt intensos des del primer minut fins al final i, fruit d’això també sumat a un suport incondicional des de la grada, aconsegueix un triomf que ens acosta a un històric play-off a Segona Divisió .

El duel va començar molt igualat però amb el Cornellà pretenent portar la iniciativa. Marc Caballé va intentar sorprendre a Aulestia amb un xut potent però no ho va aconseguir (3 ‘).

Sabedors del premi i de la importància que tindria avançar-se al marcador, l’equip va tirar d’orgull per obrir el marcador però va faltar l’encert necessari en els últims metres, especialment en dues aproximacions per part de Borja i de Marc Caballé.

Els últims minuts del primer període van ser trepidants i la sort va somriure al nostre equip que va veure com una rematada amb el cap de Sergio Sánchez, després centre de Xisco, acabava amb la pilota impactant en la fusta. (43 ‘)

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, Cortés va provar a obrir el marcador amb un llançament de falta que va obligar a Aulestia a enviar la pilota a la cantonada. (51 ‘)

L’Atlètic Balears va intentar portar el partit al seu terreny, on no passés res, on no es trepitgessin les àrees i on la pilota estigués més temps per l’aire que per la gespa i, per moments, ho va aconseguir però la qualitat dels nostres jugadors es va tornar a imposar i el Cornellà va monopolitzar la possessió de la pilota.

Tant insistir va acabar amb premi. Fito Miranda es va treure del seu peu esquerre un llançament perfecte des del córner per, amb un autèntic golàs olímpic, anotar el primer gol del partit i deslligar la bogeria a la grada del Nou Municipal. (75 ‘)

Aquesta obra d’art va donar a l’equip la seguretat i la serenitat necessàries per afrontar els últims minuts i evitar que els baleàrics poguessin empatar.

Un triomf molt celebrat tant pels jugadors com pels aficionats que es van quedar a celebrar la victòria amb l’equip.

Des d’aquestes línies fem una crida a tota la nostra afició perquè intenti desplaçar-se el proper diumenge a Sagunt per poder tots junts un dia històric. Informarem dels preus i les sortides en els propers dies.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 1 – CD Atlètic Balears 0

Gols: (1-0) Fito Miranda min. 74

Àrbitre: Xabier Gómez Landazábal. Amonestacions per a Borja pel Cornellà i per José Ruiz, Sergio Sánchez, Villapalos, Xisco Hernández i per Canari per l’Atlètic Balears.

CORNELLÀ: Ramon, Pere, Ricard (Reche 69 ‘), Édgar, Borja, Fall, Cortés (Xemi 88’), Gómez, Mujica, Marc Caballé i Fito Miranda (Pep Caballé 81 ‘).

ATLÈTIC BALEARS: Aulestia, José Ruiz (Hugo 78 ‘), Vallori, Sergio, Biel Guasp, Villapalos, Xisco Herández, Rovirola, Flac Allès (Manu 70’), Fullana (Nacho Heras 85 ‘) i Canario.

JORDI ROGER: “Fito ha tret la màgia de la seva cama esquerra i ens ha donat una victòria importantíssima. Davant teníem un equipàs que, per circumstàncies, s’està jugant el descens. Hem tornat a veure aquest Cornellà que hem vist aquí sempre. Sabíem que era una final i les finals les solem guanyar. Queda una jornada i depenem de nosaltres, ho hauríem signat a l’estiu. Cal viure el moment que estem vivint, no en el que pot passar. La vida és de moment i aquest moment és el nostre . Quan sigueu grans, us recordareu d’aquest Cornellà. “