LA CRÒNICA | CF PERALADA-GIRONA B 1 – UE CORNELLÀ 2

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | CF PERALADA-GIRONA B 1 – UE CORNELLÀ 2
/ Crònica

Vam entrar a play-off gràcies a 3 punts d’or

La UE Cornellà ha aconseguit la victòria en la seva visita al Municipal de Peralada amb dos gols d’Enric Gallego en un partit marcat pel fort vent. El 1-2 contra el Peralada-Girona B té, a més, el premi afegit de tancar la jornada en llocs de play-off.

El partit va començar amb els dos equips intentant adaptar-se a les condicions climatològiques. Cap dels dos conjunts aconseguia imposar la seva idea de joc i el vent feia que els dos equips tinguessin extremar les precaucions defensives i no s’arrisquessin en la circulació.

A mitjans de la primera part, Fito va rebre una pilota a la frontal, va tirar una canella i va acabar definint amb l’esquerra; però el seu xut va trobar la cama d’un defensa.

Des del control del partit, el Cornellà s’anava apoderant de la situació i, a poc a poc, el joc es concentrava prop de la porteria de Gianni.

Al 44 ‘, quan la primera meitat semblava vista per a sentència, Néstor Gordillo va sortir airós de la pressió de dos rivals amb una gran maniobra i va filtrar una passada perfecte per Enric Gallego, que va afusellar amb la cama esquerra i va tancar els primers 45’ de la millor manera possible.

A la segona meitat, amb el vent en contra, el Cornellà li va costar generar situacions d’atac però es va continuar mostrant segur a l’hora de defensar la porteria de Craviotto.

En un contraatac, Pep va aconseguir connectar amb Néstor perquè aquest, al seu torn, trobés a Enric amb una passada a l’esquena de la línia defensiva. El killer va amenaçar, va tirar a terra el central del Peralada i va definir amb un xut creuat.

16 gols en sis partits per al Killer de Bon Pastor i segona assistència del partit per Néstor Gordillo.

El segon gol va temperar els ànims dels locals i el Cornellà tracte de matar el partit amb possessions llargues, però les ratxes de vent ho van fer impossible.

A més, en el minut 73, l’àrbitre va veure una agressió de Joel Arimany sobre Édgar i va expulsar al davanter local. El Peralada es quedava amb 10. Faltaven 15 minuts i el Cornellà tenia el partit en una situació còmoda. Però el Peralada, amb el vent com a millor aliat, encara no havia dit la seva última paraula.
Després d’alguns centres laterals i accions a pilota aturada, els locals es van ficar definitivament en el partit amb el gol d’Bambo -central format al nostre futbol base- en aprofitar una segona acció a la sortida d’un córner.

Tocava patir i el Cornellà ho va saber fer fins al final. El premi bé s’ho mereixia: 3 punts fora de casa en una jornada amb 7 empats en el Grup 3 de 2aB i, sobretot, l’accés a les posicions de play-off. Premi a la constància d’un grup de jugadors que no es posa límits.

La setmana que ve (diumenge a les 12 h) l’equip rebrà al Nou Municipal a la Penya Esportiva.

Estadi: Municipal de Peralada

Resultat: Peralada-Girona B 1-2 UE Cornellà

Gols: (0-1) Enric min. 44, (0-2) Enric min. 65 i (1-2) Bambo min. 85.

Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio. Va expulsar Joel Arimany (vermella directa). Targetes grogues: Pere i Maureta.

PERALADA-GIRONA B: Gianni, Villa, Vallho, Bambo, Álamo, Blay, Paik, Romero, Arimany, Soni i Cesc Clotet. També han jugat: Cor, Ranera i Javi Sánchez.

UE CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Édgar, Maureta, Valentí, Fall, Reche, Pep, Enric, Néstor i Fito. També han jugat: Marc Caballé, Ricard i Borja.

JORDI ROGER: “El partit ha estat marcat pel vent. A la primera part el teníem a favor i hem atacat. Ha estat clau marcar abans del descans. A la segona sabíem que patiríem i només ho hem passat realment malament en els últims minuts, arran del seu gol. Vull felicitar els meus jugadors perquè han aconseguit guanyar fora fent un gran esforç en una jornada que ens ha tornat a demostrar el difícil que resulta guanyar en aquesta lliga “