ESTRUCTURA ESPORTIVA 2024-2025

Inicio » Notícies » Actualitat » ESTRUCTURA ESPORTIVA 2024-2025
/ Actualitat, Notícies

ESTRUCTURA ESPORTIVA 2024-2025

La UE Cornellà presenta canvis en l’estructura esportiva.

La Unió Esportiva Cornellà ha decidit reforçar la seva estructura esportiva, enfocada tant a la nova planificació de la temporada 2024-2025 amb el Primer Equip a Segona Federació com a la gestió de tot el futbol base competitiu de l’entitat.

Després de 15 temporades amb Andrés Manzano com a màxim responsable de l’àrea esportiva, l’entitat ha decidit fer canvis amb la finalitat de continuar creixent i consolidant la UE Cornellà com a una referència en el futbol català.

D’aquesta manera, Gonzalo Riutort serà el màxim responsable de la Direcció Esportiva, especialment en tots els aspectes relacionats amb la planificació i la gestió del Primer Equip, així com la dels jugadors que en etapa juvenil puguin tenir presència en el Primer Equip. A més, en l’etapa juvenil continuarà Javi Pascual com a coordinador. També, el Club incorporarà en els pròxims dies una nova persona per a reforçar una etapa de vital importància en el desenvolupament i formació de talents, sens dubte, un dels objectius fonamentals de l’entitat.

D’altra banda, la UEC ha decidit nomenar Director de Pedrera a José Mercado, de les etapes Sub 12 a Sub 16, després de valorar la gran feina realitzada; comptarà amb Adrián Guerrero i Adrián Herrera com a coordinadors d’etapa.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs