ELS PARTITS DE LA UE CORNELLÀ ES TELEVISARAN A FOOTTERS

Inicio » Notícies » Actualitat » ELS PARTITS DE LA UE CORNELLÀ ES TELEVISARAN A FOOTTERS
/ Actualitat, Notícies

ELS PARTITS DE LA UE CORNELLÀ ES TELEVISARAN A FOOTTERS

Acord amb la plataforma Footters per emetre els partits de la temporada regular 19/20.

Els aficionats del Cornellà podran seguir els partits del seu equip durant la pròxima temporada. El club ha signat un acord per a aquesta temporada amb la plataforma Footters.com.

Tots els partits com a local i tots els que jugui el Cornellà contra equips que hagin signat també acord amb Footters es podran seguir des de qualsevol part del món i des de qualsevol tipus de dispositiu (telèfon mòbil, tablet o ordinador), tant en directe com en diferit.

A més, els abonats de la UE Cornellà rebran un codi de descompte amb el seu carnet per poder gaudir d’un accés total a Footters Espanya per a tota la temporada regular (amb els partits del Cornellà i de la resta d’equips) per un pagament únic de 35 euros.

Per a no abonats, Footters pot contractar-se mensualment per una quota de 6’99€ al mes o, fins al 31 de setembre, en un únic pagament de quota anual de 62’99 €. Dels pagaments dels usuaris que rep Footters, el 50% torna als clubs, per la qual cosa els aficionats, a més de poder seguir els partits en directe o en diferit, ajuden econòmicament el seu club.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs