EL JUVENIL A POSA FI A LA PRETEMPORADA

Inicio » Notícies » Actualitat » EL JUVENIL A POSA FI A LA PRETEMPORADA
/ Actualitat

EL JUVENIL A POSA FI A LA PRETEMPORADA

Els de Rubén García preparen l’inici de la competició.

Els homes de Rubén García, després de vèncer diumenge passat al CE Districte per 3 a 1, van posar punt i final a la seva pretemporada. 6 setmanes d’entrenaments que han servit per preparar la jornada 1 de lliga, que es disputarà el proper dissabte 2 de setembre, a domicili, davant el Nàstic de Tarragona. Aquestes han estat les impressions de l’entrenador del Juvenil A:

– Quines sensacions et deixa l’equip a la pretemporada?

Content i amb millors sensacions que l’any passat, tot i que amb la sensació que encara ens falta molt per acoblar com a equip. Hi ha molts fitxatges i han de complementar-se entre tots.

– Tens les mateixes ganes / objectius que la temporada passada?

Sí, les ganes són les mateixes o més. Aquesta és la meva segona temporada aquí, conec la casa i això és un avantatge. A hores d’ara tinc millors sensacions que l’any passat.

– El primer mes de competició serà molt dur per a l’equip. Quina valoració fas de les primeres jornades?

Les primeres 5-6 jornades nostres són molt dures i haurem de sumar el màxim possible tot i que serà difícil. Per exemple, l’any passat vam perdre la primera jornada i vam guanyar els següents 4 partits. La divisió d’honor és molt dura i cada rival / partit és un món diferent. Nosaltres tenim equip per competir contra qualsevol.

– Quin ambient es respira al vestidor en aquesta setmana prèvia a l’inici de la lliga?

Els jugadors estan nerviosos i tenen guanyen de començar. També tenen moltes ganes de veure el 11 del partit i crec que algun es pot portar alguna sorpresa.

– Què opines del grup III de Divisió d’Honor Juvenil 2017/2018?

Crec que serà un any una mica més complicat que el passat. Per la part de dalt hi haurà més nivell. Espanyol, Barça, Mallorca, Saragossa, Damm, Girona … han fet molt bon equip. Crec que cap es va a despenjar i això farà que sigui tot més competit.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs