DIA DE LA CIUTAT: UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA

Inicio » Notícies » Actualitat » DIA DE LA CIUTAT: UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

DIA DE LA CIUTAT: UE CORNELLÀ – NÀSTIC DE TARRAGONA

El partit es disputarà a l’Stage Front Stadium.

El proper dissabte 16 de març a les 17:00h la UE Cornellà i el Nàstic de Tarragona s’enfrontaran en la J28 de Primera Federació. El partit, denominat DIA DE LA CIUTAT, es disputarà a l’Stage Front Stadium, estadi del RCD Espanyol.

Per segona temporada consecutiva, la Unió Esportiva Cornellà ha treballat per repetir l’èxit el dia DIA DE LA CIUTAT de la passada campanya contra el CD Eldense, i que va reunir 3800 espectadors. De nou, gràcies a la col·laboració del RCD Espanyol i de l’Ajuntament de Cornellà, es tornarà a gaudir d’un dia molt especial en un escenari de màxim nivell i en el qual tota la ciutat de Cornellà serà partícip. A través de les associacions de veïns dels diferents barris de la ciutat es podran retirar entrades per al partit (únicament serà necessari mostrar el DNI). També, a VITALDENT (C/Joaquim Rubió i Ors, 191) i a JumpYard (C/Sant Ferrán, 4).

Dissabte, des de les 13:30h a l’esplanada entre l’Stage Front Stadium i el Nou Municipal de Cornellà hi haurà FAN ZONE amb animació i activitats per a totes les edats: DJ, pintacares, zumba, jocs, sortejos… A més, al bar/restaurant del Nou Municipal hi haurà oferta de refresc + entrepà.

Diversos aspectes a tenir en compte de cara al partit:

PREUS ENTRADES:

  • GENERAL: 20€
  • AFICIÓ NÀSTIC (+18 anys): 18€
  • JUVENIL (12 a 17 anys): 10€
  • INFANTIL (6 a 12 anys): 2€
  • BABYS (menors de 6 anys): Gratuït

*Per a aquest partit NO estarà habilitada la venda online.

*Els socis del RCD Espanyol tindran accés gratuït al partit. Per a això, hauran de passar durant la setmana per les oficines del Nou Municipal de Cornellà a retirar la seva entrada. Serà necessari el carnet del RCD Espanyol i el DNI (de dilluns a divendres, d’11 a 13:30h i de 17 a 19:30h).

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs