CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 REAL ZARAGOZA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 REAL ZARAGOZA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Empat de mèrit davant un rival invicte.
El Juvenil A va aconseguir un bon punt davant el tercer classificat en el duel que tancava la 17a jornada del grup III de la Divisió d’Honor.

Els primers minuts van ser igualats i sense un clar dominador, no obstant això, als 12 minuts de partit el visitant Benedet va disparar des de la frontal ajustat al pal per fer el 0 a 1.

A partir d’aquí, el Cornellà no va baixar els braços i va buscar la igualada però sense generar seriós perill sobre la porteria d’Azón.

En el minut 28, el Zaragoza va llançar una falta lateral, un atacant va pentinar la pilota i a punt va estar de significar el segon. Poc minuts abans del descans, Quesada també ho va intentar amb un tir que va sortir fregant l’escaire.

En el segon temps, el Cornellà es va mostrar sòlid i va aprofitar les poques accions de perill que va tenir. En el 53′, Abde va obtenir recompensa d’una pilota en la frontal per marcar el gol de l’empat.

A partir d’aquí, i amb les taules en el marcador, els de Miguel Ángel Samprón van defensar a la perfecció i no van generar ocasions de perill en l’àrea rival.

En el minut 79, Oriol va intervenir de forma magistral evitant el gol després d’un llançament de falta de Benedet.

Finalment, Cornellà i Zaragoza es van repartir els punts de forma justa. Amb aquest resultat, el Juvenil A, amb 21 punts, es troba en la zona mitjana de la classificació.

Diumenge que ve, l’equip visitarà al RCD Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (12:00h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 1-1 Real Zaragoza

Gols: 0-1 (Benedet, 12′) / 1-1 (Abde, 53′)

Àrbitre: Gerard Brull Acerete. Va amonestar al local Carlos García i als visitants Javi Hernández i Bendet.

UE CORNELLÀ: Oriol, Manso, Carlos García, Alberto, Toni Badia, Ferrán (Ot, 85′), Abde (Arnau, 89′), Oriol Pérez, Fedda (Miguel Fernández, 66′), Alex González (Jaume, 74′) i Peris.

REAL ZARAGOZA: Azón, Borge, Escuín, Javi Hernández, Álvaro Martín, Francho, Rodrigo, Iván Castillo, Jesús Jiménez (Jaime Sancho, 83′), Benedet (Miguel Puche, 80′) i Quesada (Andreu, 63′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En la primera mitja hora el Zaragoza va ser superior. Esperàvem un equip molt vertical però no tan directe. Quan vam canviar a jugar amb 3 migcampistes, vam controlar més el partit. En la segona part, l’equip va ser més sòlid i va estar encertat en l’ocasió clara que va tenir. Crec que el resultat és just, en un partit de poques ocasions per a tots dos equips”