CRÒNICA: JUVENIL A 1-0 RCD MALLORCA

Inicio » Notícies » Crònica » CRÒNICA: JUVENIL A 1-0 RCD MALLORCA
/ Crònica

Primer gran triomf de la temporada.

Un solitari gol de Pau Mateu als 67 minuts de partit va ser suficient perquè els pupils de Rubén García sumessin la primera victòria del curs davant un dels rivals més complicats de la categoria.

La trobada va arrencar amb molta igualtat. El Cornellà mantenia la possessió de la pilota però no generava perill sobre l’àrea defensada per Diego.

Als 28 minuts, Ramón va evitar el gol del quadre balear. Samu va disparar i el porter del Cornellà es va estirar per evitar que l’esfèrica entrés.

Deu minuts més tard va ser Angelet el que ho va intentar. Xut col·locat que va marxar a prop del pal esquerre de la porteria del Mallorca. Aquesta va ser una de les poques aproximacions del Cornellà en els primers 45 minuts.

A la represa, la tònica va seguir sent la mateixa durant els primers minuts. Igualtat i possessió per al Juvenil A.

Però en el minut 67, Pau Mateu va rematar un córner i, després estavellar-se al travesser, va entrar. (1-0).

A partir d’aquí, el RCD Mallorca li va posar una marxa més a la trobada i va tenir ocasions per empatar, fins pràcticament al xiulet final quan Alberto va centrar i Víctor va rematar per sobre del travesser. Un minut més tard, Kevin va tenir la sentència a les seves botes però el davanter del Cornellà no va estar encertat de cara a porta.

Primera victòria de la temporada i primers 3 punts per als nois de Rubén García.

La propera setmana, desplaçament al camp de la Penya Esportiva.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà. 300 espectadors.

Resultat: Juvenil A 1-0 RCD Mallorca.

Gols: 1-0 (Pau Mateu, 67 ‘)

Àrbitre: Àlex Gómez Meneses. Va amonestar al visitant Gayà. A més, va expulsar al visitant Fran.

UE CORNELLÀ: Ramon, Manso, Ignasi, Marc, Pau, Machuca, Abdelah (Sosa 72 ‘), Cristian, Kilian (Kevin 78’), Angelet (Canela 88 ‘) i Kike (Juanma 85’).

RCD MALLORCA: Diego, Alpha, Sureda, Gayà, Oscar, Pou (Munar 71 ‘), en Tòfol, Samu (Víctor 81’), Fran, Alberto i Thomas (Saul 81 ‘).

RUBÉN GARCÍA: “A la primera part hem estat força bé amb pilota tot i que no hem generat molt amunt. L’equip volia guanyar i és el que ha fet. Ens hem tirat molt enrere i no hem sabut calmar el partit. És una cosa que hem d’aconseguir si volem lluitar per estar a la part alta. hem de tenir el cap una mica més freda perquè no ens passi factura. la setmana que anem a Eivissa i serà un partit molt complicat. Encara que ells porten 0 punts, són un rival molt fort. Es crea bon ambient de futbol al seu camp “