CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – UE OLOT

Inicio » Notícies » Actualitat » CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – UE OLOT
/ Actualitat, Notícies

CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – UE OLOT

Hem demostrat que junts podem amb tot. REPETIM?

En aquestes últimes setmanes hem viscut grans sensacions en el nostre camp. Gràcies en gran part al vostre suport, hem pogut celebrar junts victòries molt importants davant rivals de gran entitat com el Vila-real B, el Mallorca o el Lleida Esportiu i volem que continuï aquesta bona ratxa.

Per aquest motiu, volem agrair a tots els socis que han ajudat a omplir el Nou Municipal i que han empès l’equip a assolir aquests triomfs, premiant la seva fidelitat amb dues entrades addicionals per al partit d’aquest diumenge a partir de les 18 h davant la UE Olot.

Volem tornar a veure aquesta tribuna plena de verd, aquests crits d’alegria i aquestes cares de felicitat com quan Fito Miranda va marcar en el 92 per donar-li la victòria al nostre equip davant el Lleida. Volem que els jugadors sentin aquesta empenta des de la grada quan hi hagi situacions en el partit que sigui necessari, en definitiva, volem veure’t al Nou Municipal.

Desitgem que aquesta comunió afició-equip continuï molt viva ja que estem molt a prop de fer història i entre tots hem de fer possible que el nostre camp es faci coll amunt per als rivals i que sentin que #AixòÉsCornellà.

D’altra banda, tal com va passar en l’últim partit disputat en el nostre camp davant el Lleida Esportiu cada jugador del nostre futbol base podrà retirar dues entrades addicionals per a dos familiars adults.

Que no t’ho expliquin, #ViuLaHistòria

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs